Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Five-O

Michael_Novo_Photography_JonathanBanks1_lowZes jaar is lang om te wachten op één aflevering van een televisieprogramma. Het was het wachten waard.

Mike Ehrmantraut, de onverstoorbare doder uit Breaking Bad, komt terug in Better Call Saul. Better Call Saul is een prequel, en al vanaf de eerste aflevering zit Mike er in: ik was daar meer dan immens content mee, want Mike is wellicht samen met Saul mijn favoriet karakter uit Breaking Bad.

En, zonder spoilers: alles klopt. We zijn zes afleveringen ver in het eerste seizoen, en ik zou mij al heel hard moeten vergissen deze aflevering, Five-O, Jonathan Banks geen Emmy oplevert.

De manier waarop Mike zich gedraagt, zijn interacties met Pinkman in Breaking Bad: alles klopt als een bus. Zo een machtig goede aflevering, zo een machtig goed personage, en zo een machtig goed verhaal.

Better Call Saul kan niet meer stuk, denk ik. En al helemaal niet met wat we weten uit Breaking Bad.

3 reacties

  1. Inderdaad! I love it!

  2. Verdikke, ik onderneem hier nog regelmatig een poging tot binge-watching om door Breaking Bad uit te raken. Ik durf de eerste aflevering van Better Call Saul zelfs nog niet bekijken 🙂

Zeg uw gedacht

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑