Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Ik word hier niet vrolijk van

Ik heb nog twee dingen op mijn papierenboekverlanglijst staan: een échte recent-achtige Oxford English Dictionary, en een échte recent-achtige Encyclopædia Britannica. Zeer duur, ik weet het. Maar ik heb er goede hoop op dat ze binnenkort niet meer zo duur zullen zijn, als ik het filmpje hierboven bekijk.

Niet dat ik dat nog niet wist, natuurlijk. Maar toch. (En dat komt van iemand die al jaren zowat al zijn boeken digitaal leest, en wiens grootste droom was ooit de Encyclopedia Galactica van Asimov’s Foundation en de Hitchhiker’s Guide to the Galaxy van Douglas Adams te kunnen gebruiken, en zie waar we nu zijn.)

1 reactie

  1. ‘Tie-Koo Bra-hey was an astronomer who is most famous for having his nose cut off in a battle and it was replaced with a metal nose.’

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑