Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Geen tijd

Hoe doen andere mensen dat om niet compleet depressief te worden van het gebrek aan tijd?

Ik had zin om een reeks boeken opnieuw te lezen, maar omdat ik ondertussen nog zoveel andere dingen wil doen, lukt het niet: ik heb van woensdag tot maandagavond geen boek open gedaan. Het was zo erg dat ik op een bepaald moment bijna niet meer wist waar mijn boek lag, verdomme.

En dan vond ik het terug en dacht ik rap wat te lezen, maar dan waren er weer dingen te doen, en hebben we samen naar tv gekeken, en dan was er een interessante documentaire op Youtube, en dan aaargh.

’t Is dan nog niet eens alsof ik écht dingen aan het doen ben, zoals pakweg sporten of uitgaan of een taal leren of iets bouwen of zo.

Hoe doen andere mensen dat?

5 reacties

  1. Ik werk al een paar jaar halftijds. En kom nog tijd te kort overigens…

  2. Ik heb het opgegeven. Ik ga uit 🙂

  3. Die anderen hebben geen 4 kinderen.

Zeg uw gedacht

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑