Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Slaap

Ik heb geen flauw idee wat er precies aan de hand is. Twee mogelijkheden: ofwel hebben ze mij in december in het hospitaal mismeesterd in het loodgieterijdepartement en heeft dat gevolgen gehad, ofwel heeft het iets te maken met wat ik wel en niet meer eet. In ieder geval — dit is hoe het er uitziet:

slaap

De laatste twee en een half jaar van mijn slaap in een grafiekje. Ik hou het al een paar jaar bij, manueel: als ik in slaap val duw ik op een knop, als ik wakker word duw ik er weer op. In het lichtblauw voor elke dag sinds 2013, de gemiddelde duur dat ik slaap die nacht. In het donkerblauw een lopend gemiddelde per week.

Euh ja. De laatste paar jaar waren niet zo aangenaam van slapen, nee. En ja, nu is het daar alvast beter mee.

3 reacties

  1. Er bestaat daar een appje voor: sleep as android. Ook die smartwatches houden dat allemaal bij van tegenwoordig. Just saying.

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑