Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Gediagnosticeerd!

Ziet nu, ziet nu; ik heb helemaal geen flebitis, ik heb een gewrichtsontsteking!

Een verschrikkelijk pijnlijke gewrichtsontsteking, die wegens niermiserie niet echt gemakkelijk te behandelen is wegens alsdat ik bijna geen pijnstillers mag nemen. Platte rust, dus maar. En wat zalf, en een paar druppels Tramadol als het echt zéér veel pijn doet.

Had ik al eens “ah well” gezegd? Indien niet: ah well.

2 reacties

  1. Michel man, het zit u niet mee, maar ik hoop dat de lezende ogen van medemensen die ge al dan niet kent uw smart kunnen delen. Succes met de ontontsteking, en let op met de Tramadol. (Makkelijk gezegd, sorry.)

  2. Is dat eigenlijk goed nieuws, dan?

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑