Kakvoet

Ik overweeg een voetamputatie.

Serieus,  een volle week aan een stuk is dat nu al, van gewricht naar gewricht. Mijn voet is bloedheet en opgezwollen en als hij niet veel pijn doet, doet hij verschrikkelijk veel pijn. Slapen lukt één dag op twee, ik kom elke dag die keer uit zetel gestrompeld om naar het toilet te gaan en dat is het zowat qua activiteit.

Ik kan zelfs nauwelijks mijn gedachten bij elkaar houden voor een boek te lezen of een film te kijken wegens pijn.

Beu, beu, beu. Morgen nog eens dokter.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Hielspoor al eens bekeken, ik had het en kon op beide voeten bijna niet meer staan,stappen etc. Heb van schoeisel en zolen verwisseld zonder medische raad en na een tijdje ging het over. Is het de pijn in bot en gewrichten, dacht zelf eerst aan reuma.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.