Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Doe eens een infectie, anders?

Het was alweer eens heel lang geleden, maar alsnog: een licht geval (understatement) van blaasontsteking.

Het fijne is dat ik tegenwoordig zo’n stappenteller heb, en dat het dus (a) goed is voor het aantal stappen dat ik zet, zowel ’s nachts als overdag, en (b) dat ik precies kan zien wat voor effect het op mijn slaap heeft.

Spoiler warning: niet zo’n goed effect.

En zo grappig ook, altijd hetzelfde patroon: op een paar minuten in slaap vallen (zoals altijd trouwens, gelukkig), van lichte slaap op diepe slaap overgaan en dan BAHUUT ALARM! wakker en naar het toilet terten. Eén keer, want de rest van de nacht komt er van diepe slaap niets meer in huis.

Ik zal dan eens een staaltje binnenbrengen bij het labo, peins ik.

1 reactie

  1. Gezien het aantal azijnpissers in uw comments zou je van minder blaasontsteking krijgen! 🙂

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2019 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑