Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Mea culpa, bpost

Ik had mij al vlammend kwaad gemaakt, gisteren, dat ik iets besteld had bij Coolblue en dat het niet toegekomen was, en dat bpost gelogen had dat ze langsgekomen waren, want dat ik van 7u30 tot 16u30 in mijn zetel had gezeten met mijn oor op de bel en dat ik niéts gehoord had, smerige leugenaars en bedriegers!

Wel, euh, ahem, bij nader inzien: ’t is mijn eigen schuld. Ik had gewoon mijn standaardleveradres van Coolblue laten staan, en dat was mijn werkadres.

Er heeft daar dus zondag iemand onverrichterzake aan de deur gebeld. Sorry, bpost.

post

(Pakketje is ondertussen toegekomen, trouwens.)

1 reactie

  1. Zo openlijk -en plein internetpublic- je schaamtelijke ongelijk toegeven, en toch schrijven snoodaards nog “betweter Michel, vanuit zijn veilige waterwijk, weet het zoals gewoonlijk weer allemaal beter” Tssssssssssssssss.

Zeg uw gedacht

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑