Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Hoera! Euh nee, toch niet

De grafische kaart die ik had besteld tijdens mijn anderhalve week gelduitgeefepisode is toegekomen!

Een schone dikke zware Geforce GTX 1080, yuich!

Ik dacht dat het een nachtmerrie zou worden om dat ding in de computer te steken, maar neen: oude brolkaart eruit, een bijkomend schiifken uitvijzen wegens dat het ding twee slots in beslag neemt, kaart voorzichtig naar beneden laten komen, induwen, en vastvijzen. Qua grootte van de kaart voelt het 1995 aan, maar er is natuurlijk niet in de verste verte een vergelijking te maken qua performantie.

Kast weer toe, kabels weer in, opstarten… ah drat.

De kaart heeft haar eigen bijkomende stroomtoevoer nodig. Ik heb verdomme een kabel moeten bestellen — nog een geluk dat ze hem morgen al kunnen leveren. Anders was ik naar een fysieke winkel moeten gaan, beeld u dat in.

2 reacties

  1. Wow, geld teveel ;-)? Ik vermoed dat het de Founders Edition is?

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑