Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Batahlan

Vandaag zonder fototoestel op pad gegaan. De toer van de stad gedaan — ja, het is allemaal echt zeer rustig, zelfs bij ideaal weer zoals vandaag. En ik vind dat niet eens erg. Liever zo dan op koppen te moeten lopen.

Oh, en ik ben alsnog op Batahlan geraakt. Ook daar zeer, zeer rustig. Maar wel gezellig, op een manier.

Ik ga morgen terug, denk ik.

Zeker nu mijn papieren in orde zijn en ik niet meer met een geïmproviseerde-door-de-rangers-gemaakte foto moet rondlopen.

20160718_153016

2 reacties

  1. Ik ga nu iets raars zeggen. Ik heb je gezien, en ik was je bijna komen goeiendag zeggen. Vreemd hé, ik lees je hier, heb het gevoel dingen van jou te weten maar de drempel was te hoog. Ik kon me voorstellen dat je dat vreemd zou vinden

  2. Nu dacht ik zowaar Warren Ellis in de verte gezien te hebben op de GF (oiv drank, slaapgebrek, tekort aan koffie etc…) , maar bleek dus idd Michel te zijn 🙂

    http://www.gqmagazine.fr/uploads/images/201525/cf/warren_ellis_3510.jpeg

Zeg uw gedacht

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑