Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Bevoorradingsproblematiek

Rik is gesloten tot 9 augustus, dus ik heb geen verse vis meer bij mijn vaste viswinkel op weg van mijn werk naar huis. En Filip is ook op vakantie, dus ook geen vlees meer bij mijn vaste slager in de Sleepstraat.

Mijn eerste idee is gewoon uit gemakzucht naar de Voldersstraat te gaan en daar bij ofwel de Aula ofwel De Vis vlees respectievelijk vis te kopen, maar ik krijg dan altijd pletsen van mijn madam omdat het daar veels en veels te duur zou zijn. En ik kom er ook altijd met meer buiten dan ik strikt gezien nodig heb, maar da’s een ander probleem.

Nee, ik heb geen flauw idee waar ik eigenlijk naartoe kan. ’t Zal improviseren zijn tot mijn persoonlijke lokale middenstand weer uit verlof terug is.

6 reacties

  1. Ik heb mijn vaste viswinkel en slager aan het station.

  2. Colruyt, niet zozeer voor de vis, wel voor vlees

  3. Vis op de voormuide, in ’t begin op uw rechterkant. Wel enkel open do-za (en misschien zondag voormiddag, niet zeker)

  4. ga naar ISPC. Met uw nieuwe voorliefde voor gekruid eten ga je daar bovendien zeker je ding nu vinden.

  5. Ik heb ook een idee! Maar daar ga je helemaal niet over te spreken zijn! 🙂

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2019 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑