Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Bedankt, openbaar vervoer

Ik had het dus helemaal uitgewerkt, een totaal foolproof scenario om van en naar Eurocontrol te gaan.

De stampvolle trein (ik had geen zitplaats meer) die om 7u59 had moeten toekomen, ruim een kwartier voor ik mijn bus heb, is om 8u17 toegekomen. Waardoor ik mijn bus gemist heb, en een half uur heb staan wachten. Fuck. De bus van Eurocontrol (naast de NAVO) heeft er een uur over gedaan om naar Brussel-Centraal te gaan, en de trein ’s avonds heeft ook meer dan een uur gedaan over het traject Brussel-Gent.

Kak.

3 reacties

  1. heb je geen tram ook, die wat betrouwbaarder is dan de bus?

  2. da’s idd kak 🙁 Het openbaar vervoer is helaas vaak kak, het zou best wat meer investeringen kunnen gebruiken…

  3. Ik ken die route… stond je bus van Eurocontrol mee in de file met de auto’s? De Haachtsesteenweg toch? Dat is een bijzonder frustrerende route tijdens de spitsuren.

    Ik ben helemaal voor meer investeringen in het ov, maar het is ook een realiteit dat de bussen en regelmatig zelfs de trams gewoon mee aanschuiven. Investeren zoveel je wil, maar ik denk dat de beste oplossing is een strook vrij te maken voor de bussen. 5 minuten politieke moed, heet dat zeker?

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑