Spannend

In de cenakels van de Nederlandstalige Wikipedia wordt vrijdag over mijn lot beslist. Of ik al dan niet ten eeuwigen tijde verbannen blijf.

Ondanks mijn dure eden dat ik er nooit nog een voet zou zetten, was ik even geleden voor de zoveelste keer in een interview aan het uitleggen hoe Wikipedia eigenlijk werkt, en zag ik tijdens het interview zoveel plaatsen waar er eigenlijk meer en beter zou kunnen staan, dat ik wel goesting had om er hier en daar weer wat in te steken.

En dus heb ik een mailtje gestuurd naar de Bevoegde Instanties. Die er vrijdag over oordelen.

Spannend. 🙂

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. “in een interview aan het uitleggen hoe Wikipedia eigenlijk werkt”

    Een interview met de Wikipedianen, of een écht interview in De Pers?

    1. Om de één of andere manier weten mensen mij regelmatig te vinden als er iets moet geopinieerd worden over Wikipedia. “De Wikipedianen”, vrees ik, zijn niet ‘on speaking terms’ met mij.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.