Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Not permitted!

Morgen stap ik op de vlieger. Ik kreeg een mail van Sabena om mij te zeggen wat ik wel en niet mag meenemen, met onder meer dit:

notpermitted

Valse wapens, en alles dat als een wapen zou kunnen gebruikt worden dat een projectiel afvuurt. Een stylo dus bijvoorbeeld? Want daar zit soms een veertje in, waarmee ge de vulling van stylo kunt afvuren, en als ge dat scherp maakt of inwrijft met vergif…

Puntige en scherpe object mogen niet. Okay, dus geen potloden. Maar stompe objecten mogen ook niet. Euh, is een schoen stomp? En een computer?

En magneten of andere gemagnetiseetde voorwerpen mogen blijkbaar ook niet, noch in handbagage noch in ingecheckte bagage. Mijn computer heeft magneten, mijn sleutels, mijn telefoonhoes… aargh!

2 reacties

  1. Da’s wel straf dat Sabine nog altijd mails aan het uitsturen is ;).

  2. je kan ook iemand steken met een balpen… de zijkant van een bankkaart is ook scherp en gewoon met je handen kan je ook al iemand pijn doen. Ik passeer op een enkele keer vlotjes met mijn rondbreinaalden door de controle.

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑