Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Maand: oktober 2018 (pagina 1 van 2)

Links van 10 oktober 2018 tot 17 oktober 2018

Tend | Blog – Facebook lied about their ad analytics and it’s not the biggest problem
A new class-action lawsuit claims that the video analytics numbers were actually inflated by 150% – 900%. Worse yet, Facebook didn't disclose the "miscalculation" for over a year after they found out about it.

This Hilarious Optical Illusion for Birds Could Save Your Life
Birds and planes are a bad combination, but it’s not so easy to shoo our avian friends away from airport runways. Thankfully, scientists from France have stumbled upon an ingenious solution to the problem—an optical illusion that appears to scare the crap out of large predatory birds.

D3 is not a Data Visualization Library – Elijah Meeks – Medium
People have a hard time learning D3. If you’re expected to learn the DOM manipulation part first it can be a barrier especially when you’re working on a project where that’s already being handled. The point of learning D3 is to learn how to create data visualization products, and that’s really just part of the library that you can focus on instead of the supplemental functionality.

Study: Google is the biggest beneficiary of the GDPR
Thanks to its dominant market position, the industry leader benefits from a stronger concentration in the online advertising market. Although the number of trackers is decreasing overall, a few large tracking operators such as Google receive even more user data.

Cardinal Pens Scathing Letter to Archbishop Who Accused Pope of Cover-Up – The New York Times
The Vatican has decided to fight fire and brimstone with fire and brimstone. Six weeks after Archbishop Carlo Maria Viganò, the former Vatican ambassador in the United States, shook the church by accusing Pope Francis of covering up sexual abuse, the Vatican broke its public silence on Sunday with a scathing public retort from a powerful prefect for the Congregation for Bishops.

Sunk Cost Fallacy

Ik ben naar een machtig slechte serie aan het kijken op Netflix. Maar echt serieus, beláchelijk slecht.

Premisse: er is een grote rots op weg naar de Aarde, en er moet geprobeerd worden om te vermijden dat de mensheid uitsterft. Het zou allemaal een zekere sense of urgency moeten hebben, maar het verhaal sleept zich moeiiiiizzzzaaaaaaammmmm voort. En in zo ongeveer elke aflevering slingeren de hoofdpersonages van irrationele beslissing naar irrationele beslissing. De acteerprestaties zijn bijna uniform beneden alle peil. De wetenschap trekt op niets. Mensen zijn rabiaat tegen allerlei dingen, tot ze na een speech van anderhalve minuut helemaal enthousiast pro zijn, tot ze na een belachelijk event weer helemaal tegen zijn.

Aaargh.

MAAR. Ik was dat allemaal vergeten. 

Ik had vorig jaar ergens al een volledig seizoen van dertien afleveringen achter de kiezen, en toen kreeg ik dit te zien in Netflix:

fc2abaeca333cfa0a1ec49c665ded4e531775ac0

Omdat ik al vergeten was waar het eerste seizoen over ging of wat het eigenlijk zelfs was, en het er wel leutig uitzag aan het afbeeldinkje, en omdat Netflix mij zei dat ik het goed zou vinden, ben ik beginnen kijken.

DAMNED.

Ik zit nu aan aflevering zes van de dertien van het tweede seizoen. Over mijn lijk dat ik nu stop. Ik houd vol. Grrr.

JA ik weet dat het belachelijk is van mij.

Gent: wachten

Een coalitie met vier, begot?

’t Zijn nog maar gesprekken, en niets is zeker. Wachten, dus. Met een toepasselijk muziekje van een kiekens rovende in België geboren gehandicapte Roma.

XD

Langzamerhand, moeizaam stukje bij pijnlijk beetje, kruipt het vooruit, Adobe XD.

Ooit zal het helemaal bruikbaar zijn.

En gelijk de laatste beta’s van Axure op niets trekken, wordt het gedomme tijd dat er eens iets beters komt.

Of anders moet ik binnenkort al mijn prototypes in huistuinkeuken-html doen. En dat is toch een beetje helemaal van de pot gerukt, vind ik.

Spannende dag

’t Was met protest van de jongste kinders, maar zoals Sandra zei: “papa kijkt maar één keer om de zoveel jaar naar tv, laat hem nu eens doen”.

Heel de namiddag en avond naar VRT gekeken (te leeg om over en weer te zappen). Mij steendood geërgerd aan sommige journalisten, met helemaal bovenaan mijn ergenislijst het transparant gechoreografeerde gedoe met Riadh Bahri, het ademloze onprofessionele gedoe voortdurend van Linda De Win en wie het ook was die de testudo van Bart De Wever en zijn ‘schild en vrienden’ absoluut minutenlang in beeld wou houden.

Ook voor een groot aantal maanden genoeg Carl Devos gezien. Ongetwijfeld een aimabel man met veel kennis van zaken, maar genoeg is genoeg.

En Gent, tja.

Ik had getekend voor wat meer OpenVLD en wat minder sp.a-Groen, en vooral een niet te grote N-VA. Het is een veel grotere OpenVLD geworden en een veel kleinere sp.a-Groen. Of zoals ik vermoed: een zéér veel kleinere sp.a en een zeker status quo maar wellicht veel groter Groen.

Als we er van uitgaan dat de lijst niet uit elkaar gaat — alle betrokken zweren al maanden en ook vanavond dure eden dat het niet zal gebeuren — dan is er op dit moment één realistische mogelijkheid (met Coddens als waarschijnlijke burgemeester of met Matchas als misschien burgemeester):

coal1

en één wiskundige mogelijkheid:

coal2

Matchas van OpenVLD had de burgemeester al opgeëist (heel de campagne lang, trouwens), en tijdens zijn speech zijn we eindelijk allemaal te weten gekomen waarom hij burgemeester wou worden: in 1976 hebben ze zijn bompa, Willy De Clercq, een historisch onrecht aangedaan door achter zijn rug, ondanks zijn grootste aantal voorkeurstemmen, een coalitie zonder hem te vormen.

En ’t was Matchas’ manifest destiny om dat recht te zetten. (Nadat een generatie geleden zeer pijnlijk duidelijk was geworden dat het Waaidiecie nooit zou lukken.)

placideTer herinnering: in 1976 won de CVP de verkiezingen en verloor de BSP ze. En besloot CVP-er Placide De Paepe (hij van het raarste burgemeesterstandbeeld in het stadhuis) om toch met de BSP in zee te gaan en niet met de PVV. Terwijl de socialisten toen bijna 9% verloren ten opzicht van de vorige keer, en de liberalen (bijna een half percentje) wonnen.

In zetels gaf het dit: CVP 19 zetels (was 12), de PVV 14 zetels (was ook 12) en de BSP 13 zetels (was 15). Oh, en er was ook nog de Volksunie, die van 4 naar 7 zetels ging. Hoe? hoor ik u denken, veertien zetels méér en twee zetels minder? Hoe zit dat ineen?

Ha, wel: het was de tijd van de grote fusies van gemeentes. Ik herinner mij dat omdat Sint-Denijs-Westrem plots geen eigen burgemeester meer had, dedju!

En dus was dat verlies van twee zetels nog veel dramatischer dan het leek, omdat de gemeenteraad toen uitgebreid werd van 41 naar 53 zetels. En was het resultaat van CVP ook minder spectaculair, want er werden een paar landelijke traditionele CVP-gemeenten opgeslorpt door Gent, en was het resultaat van de PVV wél spectaculair.

En in voorkeurstemmen was het helemaal erg: bompa Willy haalde meer dan 21.000 voorkeurstemmen, Placide De Paepe bijna 11.000, en de sos Gilbert Temmerman och here geen 6000.

Maar hey, in 1970 hadden de socialisten met de christendemocraten afgesproken dat ze gingen verder gaan als het mogelijk zou zijn, het wás mogelijk, en zoals De Wever zou zeggen: pacta sunt servanda, en ze zijn verder gegaan.

Dáár is Matchas dus nog altijd kwaad over. Het was gedomme vijf jaar vóór zijn geboorte, de snotneus.

Maar ze moeten niet klagen, de liberalen! Bij de volgende verkiezingen hebben ze de socialisten hetzelfde gelapt! In 1982 waren de verliezers CVP (-3.5%, -2 zetels) en PVV (-4.5%, -3 zetels), en waren de sossen de winnaars (+2.4%, +2 zetels), maar hebben die snoodaards van Tsjeven achter de rug van de sossen een CVP-PVV-coalitie gesmeed!

Ze hadden een voorakkoord, zo bleek, en nog veel erger: het was gedomme bompa Willy die er voor verantwoordelijk was. Achteraf is gebleken dat hij alleen maar wou meedoen aan de regering Martens-V als hem kon gegarandeerd worden dat de liberalen en de christendemocraten zowel in de Provincie Oost-Vlaanderen als in Gent ook aan de macht zouden komen in 1982. Awoert! Aanfluiting van de democratie! Awoert bompa Willy!

Afijn, de verkiezingen van 1982 zijn dan moeten opnieuw gedaan worden, om twee redenen:

  1. Omdat de Groen (niét het latere Groen!) deed alsof ze Agalev (wél het latere Groen!) waren in de campagne terwijl Agalev eigenlijk voor de lijst Stad Voor De Mens was en niet voor Groen, en dat de zetel die Groen haalde redelijkerwijs naar Stad Voor De Mens zou gegaan zijn.
  2. Omdat de liberaal André Vanhove een reis naar Tenerife cadeau gaf in een wedstrijd, en dat dat oneerlijke campagnevoering was.

Ten opzichte van 1982, waar ze al gewonnen waren, hebben de sossen in 1983 nóg twee extra zetels binnengehaald, en is de CVP er nog eentje bij kwijtgeraakt.

En voilà, SP winnaar, met 17 zetels en 15.000 voorkeurstemmen voor Gilbert Temmerman. CVP met Jacques Monsaert tweedes met 16 zetels, PVV derdes met 11 zetels.

Maar wat graadt gij? Juist: CVP en PVV, die twee keer op rij verloren hadden, hebben gewoon een kabinet gevormd met Monsaert als burgemeester. Gewoon zonder spreken met de grote winnaar, juist gelijk in 1976, en om dezelfde reden: bestuursakkoord.

Zo gaan die dingen nu eenmaal.

En in 1988 was het niet anders: de christendemocraten en de socialisten verloren één zetel terwijl de liberalen er één wonnen, maar dat maakte allemaal niet zo uit. Luc Van den Bossche (de papa van Freya) had al in 1987 proberen afspreken met bompa Willy dat ze samen zouden gaan, en toen Wilfried Martens (Gentenaar, remember) in 1987 de liberalen in de regering had vervangen door de socialisten, was Guy Verhofstadt (ook Gentenaar, natch) zó kwaad op de tsjeven dat hij nog liever met de sossen wou samenwerken.

En zo kwam paars aan de macht in Gent. Gilbert Temmerman (SP) burgemeester in 1989, Raoul Wijnakker (PVV) eerste schepen. Frank Beke (SP) schepen van Openbare Werken, Ruimtelijke Ordening, Stedenbouw, en nog wat.

1994: SP onder leiding van Frank Beke, ondertussen VLD in plaats van PVV onder leiding van Sas Van Rouveroij. Nek aan nek-race, SP zwaar verlies, maar uiteindelijk SP juiiiiisssssttttt groter dan PVV (serieus: 137 stemmen heeft het gescheeld of Sas was niet de geschiedenis ingegaan als eeuwige Poulidor).

De meerderheid was enorm nipt (één zetel), en dus zochten ze nog wat extra gewicht. Agalev was logisch geweest, maar die kregen ineens manieren — allemaal dingen gaan eisen en al, en akkoord, ze hadden vijf zetels en ze hadden er twee bijgewonnen, maar ze moeten ook hun plaats kennen — en dus heeft paars er toen nog de ene zetel die Volkunie gehaald had bijgenomen in de meerderheid, en zo is Lieven Decaluwé schepen geworden.

’t Was toen trouwens dat het eerste mobiliteitsplan er gekomen is (merci Sas merci Sas merci), dat VLD in 2000 misschien wel twee zetels gekost heeft (dat, en de rariteit dat Edmond Cocquyt, zware tegenstander van het mobiliteitsplan, ook bij de VLD opkwam, trrr). CVP verloor in 2000 wéér, SP won één zeteltje bij, Vlaams Blok kwam op (brrr) 11 zetels.

De meerderheid was in 2000 weer wat te klein, en omdat Agalev toen (in volle crisis van De Fascisten Komen Opzetten) nationaal niet in kartel wou gaan met de socialisten, zijn ze in Gent ook niet gevraagd en was het weer Lieven Decaluwé (ondertussen VU-ID) die schepen mocht worden.

Resultaat: weer Frank Beke burgemeester, en Sas eerste schepen. Oh, en Daniël Termont schepen van Haven, Economie en Feestelijkheden.

En yep: in 2006 was het +3 zetels naar 17 voor sp.a-Spirit (Spirit slokte alle oud-VU-ers op) en gelijkgebleven 11 zetels voor VLD-Vivant, was het verrassend goed voor Groen! (+2 zetels naar 5), déconfiture voor het kartel CD&V/N-VA (-2 zetels naar 8), uniek in Vlaanderen verlies voor Vlaams Belang (-2 naar 9) en werd het uiteindelijk weer paars, Sp.a-Spirit/VLD-Vivant onder burgemeester Termont.

Fast forward naar 2012 en de grote winnaar waren N-VA (9 zetels uit het quasi niets), en het “Groen” in sp.a-Groen (+5 zetels). Grote verliezers waren Vlaams Belang (-6 zetels naar 3), en —sic transit gloria mundi– CD&V (-4 zetels, nog 4 over). OpenVLD verloor twee zetels en kwam op 9.

Termont, trouwens, haalde in 2012 dubbel zoveel voorkeurstemmen als bompa Willy in 1976: 44.561. En Matchas haalde een degelijke score: iets meer dan elfduizend. (YDC zat toen al sinds jaar en dag als regeringscommissaris bij de Universiteit geparkeerd.)

Wiskundig moest het niet want ze hadden een absolute meerderheid, maar om comfortabel te zijn, hebben sp.a-Groen de OpenVLD erbij gevraagd. Die hebben serieus moeten toegeven op hun programma (vooral mobiliteit, dus), maar zijn er uiteindelijk toch bijgekomen.

En zo was het paarsgroen, onder Termont. Met Rudy Coddens op OCMW.

En zo zijn we in 2018 en zie we waar we zullen staan binnen een paar uur of een paar dagen, vermoed ik.

Update 2u ’s nachts: 89 van 91 stembureaus geteld. Zou het nog veel veranderen?

uitslag8991

Wie alleen naar de grafiekjes kijkt, concludeert dat sp.a-Groen de grootste is en dus aan zet. Maar Rudy Coddens zal minder voorkeurstemmen gehaald hebben dan Matchas. En Matchas wil burgemeester worden. En sp.a-Groen heeft véél verloren en OpenVLD véél gewonnen.

En dan binnen sp.a-Groen. Vorige keer, met die monsterscore voor Termont, was het al zo dat Groen in totaal eigenlijk voor de stemmenwinst zorgde. En nu zal het nog veel erger zijn; dit is iets dat ik vanavond zag rondfladderen op de Twitters:

43952969_10156799842790802_467190157158645760_n

14 zetels Groen, 7 zetels socialisten. Slik. Hartelijke gesprekken, denk ik zo.

Trouwens, als Matchas denkt dat hij aan zet is omdat zijn partij veel gewonnen heeft en burgemeester moet worden omdat hij veel voorkeurstemmen heeft: waarom zou er dan geen Groene burgemeester zijn? Die hebben veel voorkeurstemmen én ze hebben veel gewonnen én ze zitten in de lijst met de meeste stemmen.

Burgemeester Elke Decruynaere? Ik zie niet waarom niet, eigenlijk.

Afijn. We zien wel. Ik kruip in mijn nest.

update 15/10 12u55: 

elke

zozozo zozo zozozo

Voor de goeie

Morgen verkiezingen.

Het wordt voor het eerst sinds lang spannend in Gent, lees ik in de gazet — ik herinner mij nochtans dat het twee keer geleden ook spannend was. En hoe content Termont en Van Rouveroij waren toen ze de uitslag hoorden.

Normaal gezien, als de peilingen gelijk krijgen, kan overmorgen de huidige coalitie gewoon verder doen: sp.a-Groen wat verzwakt, OpenVLD wat versterkt, N-VA niet groot genoeg om aan zet te zijn, CD&V tegen de verwachtingen van een paar maand geleden in helemaal niet groot genoeg om wat dan ook te zeggen en wie weet zelfs onder de kiesdrempel, PVDA één of twee zetels.

Ik zou tekenen voor dat resultaat.

Maar ik kan mij ook inbeelden dat het anders wordt: een resem dwergpartijtjes die het allemaal versplinteren, de Turkse stem die volgens mensen die het zeggen te weten eigenlijk vooral tegen het Watteeuw en vóór Erdoğan is, het effect van de onophoudelijke stemmingmakerij in de media, en voor ge het weet zijn er 15.000 stemmen verschoven en hebben OpenVLD en N-VA de meerderheid.

Neen, ik ben er niet gerust in.

Maar alla.

Ik ga morgen met veel plezier stemmen voor mensen waar ik in geloof. Ik kom al sinds jaar en dag bij dezelfde uit als ik stemtesten doe, daar is na lezing van alle partijprogramma’s en voorstellen niets aan veranderd, en dus heb ik geen enkel probleem mee om voor sp.a-Groen te stemmen. Omdat ik zie wat ze gedaan hebben met Gent, onder niet altijd gemakkelijke omstandigheden. En omdat ik geloof in waar ze voor staan.

En ja, ik vond het ook stom dat sp.a-Groen op voorhand heeft uitgesloten dat ze met PVDA in een coalitie zouden stappen, maar de realist in mij beseft ook dat als ze dat niet gedaan hadden, N-VA en (vooral) OpenVLD dáár een centraal thema van de verkiezingen zou gemaakt hebben.

Ik was vaak gecharmeerd door PVDA, maar dan kwamen ze bij momenten met té gemakkelijke oplossingen aan, of deden ze wat té transparant Man Van Het Volk (serieus, Tom, dat Gents: doe dat niet, chaiseloeng nog aan toe!).

Ondanks dat, vind ik wel dat ze moéten in de Gemeenteraad zitten, al was het maar om de meerderheid op hun qui-vive te houden. Ze hebben dat uitstekend gedaan toen ze geen verkozenen hadden, dat zal ongetwijfeld nog beter gaan met een paar zetels.

Het programma voor morgen: gaan stemmen, onvermijdelijk mensen uit de buurt tegen komen, en dan voor de tv en voor het internet gaan zitten. Met alle mogelijke ledematen gekruisd.

 

 

Ja maar zo niet hé

Ik heb dus een nieuwe horloge gekregen van Fitbit, omdat de vorige niet meer aan blauwtand geraakte.

De vorige had ik gekregen om dat die dáárvoor batterij lekte gelijk een zeef: in plaats van vijf zes dagen mee te gaan, ging ze minder dan een dag mee.

En moet ge nu wat weten? Het nieuwe ding heeft welgeteld anderhalve dag meegegaan.

Ik hoop van ganser harte dat het eenmalig is.

Ziekskes

Uitgerekend op de dag dat we op het werk de mail kregen dat het jaarlijkse griepvaccin binnenkort uitgedeeld zal worden!

Ziek!

Spierpijnen en dat ik bijna niet kan ademen van de keelpijn! 

Niet leutig, gasten. 

Soms lukt het niet en soms wel

Raar, hoe dat soms gaat, boeken lezen en tv-series kijken.

Het gebeurt dat ik een serie begin te kijken maar ergens na anderhalve aflevering opgeef. Of dat ik beste wil van de wereld niet verder dan een paar honderd bladzijden in een boek geraak, of niet voorbij anderhalf boek in een serie.

En dan is het een jaar of een paar jaar later, en lukt het allemaal plots wel.

Tegenwoordig ben ik meer audioboeken dan ooit in mijn leven aan het lezen, bijvoorbeeld. En aan minstens twee en vaak vier uur per dag heen en terug naar het werk gaat het serieus vooruit, terwijl ik ook nog stapels boeken op papier Kindle lees en te veel podcasts volg dan goed is voor mij.

Helaas dat er altijd te veel boeken en dingen zullen zijn om allemaal te lezen en te bekijken natuurlijk. :/

ZZzzzz

De trein had vandaag wat vertraging:

20181009_090318

Hoera! Uitstekend nieuws!

Gisteren was het hetzzelfde, maar daar was het serieus vervelend, omdat ik een vergadering had en dat ik uiteindelijk mijn shuttlebus gemist heb en een Uber heb moeten pakken om nog op tijd te zijn.

Vandaag: geen enkel probleem. Geen vergaderingen, dus een trein die om 9u04 toekomt in plaats van om 8u31, dat wil zeggen dat ik van een paar minuten na 7u47 tot een paar minuten vóór 9u04 heb kunnen slapen.

En ’t was nodig, slaap inhalen.

Fitbit: derde poging

En azo, drie dagen later:

Dat wordt dus mijn derde Fitbit Ionic op iets meer dan een jaar. De eerste had een kapotte batterij, de tweede zijn Bluetooth en/of netwerk is om zeep. 

Te hopen dat het met de derde beter zal gaan. 

Links van 5 oktober 2018 tot 8 oktober 2018

Why the world’s flight paths are such a messs
If you think flying from A to B is a matter of plotting the most direct path between two places, think again. Security and political issues determine flight paths, and ticket prices far more than considerations about an airline’s carbon footprint

What Makes ‘The Good Place’ So Good? – The New York Times
And yet the fact remains. “The Good Place” — the story of a group of recently deceased earthlings navigating the afterlife — is the best sitcom on TV.

Antwerpen krijgt drie nieuwe stelplaatsen, Gent wacht al 20 jaar | Gent | Regio | HLN
Voor de rest geen favoritisme of zo; "Gent moet dus 25 jaar wachten op een broodnodige stelplaats voor bussen en trams. Maar als het over Antwerpen gaat kan het voor De Lijn blijkbaar wel heel snel. Op 3 oktober 2018 besliste de Raad van Bestuur van De Lijn dat Antwerpen op korte termijn maar liefst 3 stelplaatsen krijgt."

The 25 Percent Rule
Whether it's 10 or 10,000 people, changing the behavior, beliefs or norms of an entire group is hard, but new research suggests that in order to do so, we actually only need to convince 25% to start a persuasive domino effect.

Microsoft now has the best device lineup in the industry – Charged
It took years to get here, but Microsoft has nailed it. By comparison, the competition is flailing around arguing about whether or not touchscreens have a place on laptops. The answer? Just let people choose.

Fitbit Ionic kapot

Ik geraakte niet meer gesynchroniseerd, twee weken geleden.

En dan, na tien keer proberen, wel weer.

En een week later was mijn uurwerk een paar minuten verkeerd.

En dan, een paar dagen daarna, was mijn uurwerk een half uur verkeerd, en moest ik vanalles resetten en ontkoppelen en weer herkoppelen om te synchroniseren.

En dan, midden vorige week, kreeg ik het ding gewoon niet meer gesynchroniseerd. Tijd om support te contacteren! Alles uitgelegd, gezegd dat ik alles al geprobeerd had. Alls toch nog maar eens geprobeerd, en alles gedocumenteerd, kwestie dat ze het op foto en alles hebben.

20181006_162205

Afijn, na veel vijven en zessen geëscaleerd naar tweedelijnsupport, die mij ook weer gevraagd hebben of ik allerlei dingen gedaan had die ik al gezegd had gedaan te hebben.

Om uiteindelijk te eindigen bij The Three Finger Salute: de harde factory reset. De factory reset waarvoor het internet u aanraadt om hem nooit te doen tenzij de mensen van Fitbit-support het u expliciet vragen, want hij riskeert uw toestel kapot te maken.

En wat graadt gij? Jawel!

De knop links en de twee knoppen rechts vasthouden tot het logo verschijnt, en als het logo weggaat, meteen de rechterbenedenknop loslaten en alleen rechtsboven en links vansthouden, tot het uurwerk vibreert, en dan alle vingers loslaten en wachten tot alles helemaal gereset is.

En jawel: ’t is kapot!

kapot

Kan niet resetten. Ah nee, ik moet eerst synchroniseren vóór ik kan resetten. Maar ik kán niet synchroniseren. Misschien dat een reset helpt?

Links van 4 oktober 2018 tot 5 oktober 2018

Why Are Enterprises So Slow? – zwischenzugs
Have you ever found yourself saying things like: Why are enterprises so slow? How do they decide what to buy? Why is it so hard to deliver things in an enterprise? I worked for a large ‘enterprise’ organisation for a few years trying to deliver infrastructure software change, and found myself having to explain these things to developers who worked there, salespeople, external open source engineers, software engineers who worked for enterprise vendors, and even many, many people within that organisation.

Announcing the new GitHub and Jira Software integration | The GitHub Blog
Linking your GitHub account to Jira gives your team the ability to see their branches, commit messages, and pull requests right in the context of the Jira tickets they’re working on. You can also view references to Jira in GitHub issues, and pull requests, allowing for a deeper connection.

Experience: I was Bambi | Life and style | The Guardian
There’s a scene in the movie where Bambi is shot and you see his father appear. He says, “Bambi, get up, get up, you have to get up.” During a mission in Vietnam, a grenade went off, concussing me, and I took a bullet to the leg. I was down and dizzy, and then this young sergeant was standing over me, lifting my head. He said, “Sir, get up, you have to get up.” And there on the battlefield I was Bambi again.

Trump Was Supposed to Be in Jail—Not the White House
How did 63 million people vote for that man for president? Despise Hillary Clinton: 20 million. Care about nothing except overturning Roe v. Wade: 20 million. Actually think Trump is going to bring back manufacturing and coal: Seven million. Loathe people who aren’t white: Six million That leaves 10 million I can’t explain.

Sans Forgetica
Sans Forgetica is a downloadable font that is scientifically designed to help you remember your study notes.

Zot zijn, dat het geen zeer doet

Waanzin! Heel Pokémon Red nagebouwd in Minecraft. Spoel vooral door naar minuut 11. :/

Oudere berichten

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑