Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Hé crud

Welgeteld één dag dat ik bewust alleen maar Firefox gebruik, en vandaag is het ding al twee keer vastgelopen. Vàst vast, in de zin van de stekker van de computer moeten uittrekken want hij reageert zelfs niet meer op de resetknop.

Bah. Alletwee de keren lag het 100% zeker aan de browser. Bah.

En nu juist dat ik middelklik-open-in-tab gewoon was, en arbitraire fontvergroting.

3 reacties

  1. Dát moet ik aan de Seppe van mijn klas vertellen, die kerel is nogal Linux en Mozilla-fanaat. Ik vertel hem dat mijn Internet Explorer op ongeveer 1.5 jaar nog maar 3 keer is vastgelopen, en daar gelooft hij niks van. Buiten misschien de tab-bladen en de standards-compliant stuff van Mozilla zie ik niet direkt voordelen ten opzichte van IE. Ja ok, hij geeft betere error beschrijvingen als je JavaScript errors hebt, maar om die reden stap ik toch echt niet over hoor. If it isn’t broken, don’t fix it!

  2. ja ik gebruik Firefox nog maar een weekje, en is tot nu toe nog niet vastgelopen. Het is voor mij een prachtig alternatief voor IE.Alleen maar positief ben ik er over….Allee nu toch nog!

  3. Ik gebruik het nog altijd. Als het deze week niet meer vastloopt, is het voor defintief.

1 pingback

  1. xii | 12

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑