Hé crud

Welgeteld één dag dat ik bewust alleen maar Firefox gebruik, en vandaag is het ding al twee keer vastgelopen. Vàst vast, in de zin van de stekker van de computer moeten uittrekken want hij reageert zelfs niet meer op de resetknop.

Bah. Alletwee de keren lag het 100% zeker aan de browser. Bah.

En nu juist dat ik middelklik-open-in-tab gewoon was, en arbitraire fontvergroting.

4 Comments

  • Dát moet ik aan de Seppe van mijn klas vertellen, die kerel is nogal Linux en Mozilla-fanaat. Ik vertel hem dat mijn Internet Explorer op ongeveer 1.5 jaar nog maar 3 keer is vastgelopen, en daar gelooft hij niks van. Buiten misschien de tab-bladen en de standards-compliant stuff van Mozilla zie ik niet direkt voordelen ten opzichte van IE. Ja ok, hij geeft betere error beschrijvingen als je JavaScript errors hebt, maar om die reden stap ik toch echt niet over hoor. If it isn’t broken, don’t fix it!

  • ja ik gebruik Firefox nog maar een weekje, en is tot nu toe nog niet vastgelopen. Het is voor mij een prachtig alternatief voor IE.Alleen maar positief ben ik er over….Allee nu toch nog!

  • Pingback: xii | 12

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.