0110-knopjes

Omdat niet iedereen Photoshop en/of de juiste fonts staan heeft, en omdat het gemakkelijker is te knippenplakken dan zelf te moeten het wiel opnieuw uitvinden:

stem vree wijs
<a href="http://www.0110.be/gent"><img alt="stem vree wijs" src="http://michel.vuijlsteke.be/0110/stemvreewijs-groot.png" border="0" /></a>

stem vree wijs
<a href="http://www.0110.be/gent"><img alt="stem vree wijs" src="http://michel.vuijlsteke.be/0110/stemvreewijs-kleiner.png" border="0" /></a>

stem vree wijs
<a href="http://www.0110.be/gent"><img alt="stem vree wijs" src="http://michel.vuijlsteke.be/0110/stemvreewijs-breed.png" border="0" /></a>

stem vree wijs
<a href="http://www.0110.be/gent"><img alt="stem vree wijs" src="http://michel.vuijlsteke.be/0110/stemvreewijs-button.png" border="0" /></a>

Ik heb er de html maar bij gezet, niet iedereen kan even gemakkelijk beeldjes op zijn website zetten.

En als ik iemand een plezier kan doen met andere formaten of zo: slaak een gilletje. “k Weet dat het niet veel is, maar ‘t is toch iets. 🙂

19 reacties op “0110-knopjes”

  1. Pingback: Netsensei
  2. Pingback: bnox
  3. @ Michel: Dus het gaat er dus toch om om de verkiezingen te beïnvloeden?
    Ik dacht dat volgens Laura Lynn 0110 haar schriftelijk de garantie gaf dat het gaat om een concert met een non-politiek karakter.
    Laura Lynn, je hebt me al 1 maal bedrogen, nog 999 keer tegaan…

  4. @ tanguy : kijk, hier ben je weer verkeerd. Voor zover wij allemaal weten heeft Michel niets te maken met de organisatie van de 0110 concerten. Als hij dus een button maakt die wel een link legt tussen deze concerten en politiek, dan is dat zijn persoonlijke zaak. Dat jij dan roept dat dit aantoont dat die concerten wel politiek (en tegen VB) getint zijn, laat zien hoe enggeestig je wel denkt. En welke verkeerde conclusies je te snel trekt. Als de organisatie deze knoppen gaat gebruiken of promoten, tja, da’s iets anders …
    Maar zolang de organisatie het ding wil opzetten voor meer verdraagzaamheid (iets waar het VB toch ook achter staat, of niet ?), en ze hun best doen om het zo a-politiek mogelijk te houden, blijft het VB haar enggeestigheid tonen door te staan roepen dat het tegen hen gericht is. Neen … vooralsnog is het eigenlijk niet tegen jullie gericht … maar jullie zijn briljant op weg om dat zelf te creëren.
    En spijtig he, dat zo’n ‘oervlaamsche’ artiesten als Laura, Will en Helmut achter dit initiatief staan ?

  5. @Darkman

    Het internet zou helaas het internet niet zijn moest iedereen gedegen research doen vooraleer zich in een discussie te mengen.

    Een blik werpen op

    http://www.0110.be/Gent/

    leert je dat de “stem vree wijs” tekst dus de officiele tekst is en niet iets dat enkel voor rekening van Michel is.

  6. @ tanguy : Heb ik het over anderen ? Ik zei dat michel zich vooralsnog niet tot de organisatie rekent. Daar gaat mijn opmerking over jouw opmerking over. Dat jij het Michel aanrekent dat het iets politiek wordt. En daar zit je fout.
    Ik dekte mezelf zelfs nog in door te zeggen dat de organisatie enkel haar a-politiek karakter kan behouden door geen link te leggen en als ze het toch doet in moeilijkheden kan geraken met haar neutrale boodschap. Wat ze dus begint te doen … (niet zo slim)
    Maar neen, jij trekt meteen weer een verkeerde conclusie en verwart mijn boodschap over Michel met een boodschap over de mensen achter 0110. Maar goed, zo heeft u weer eens kunnen trollen vandaag nietwaar ? Wie antwoordt er morgen ?

  7. @ tanguy : punt blijft dat jij geen nederlands verstaat. Ik zei michel, jij zegt organisatie. Ik zeg nadien : inderdaad jammer dat de organisatie er zich nu ook aan bezondigt. Bochten wringen ? Ik denk dat jij pas een echt deftig postje bij de vlaams nationalisten gaat krijgen als je nederlands leert begrijpen.

  8. ach mensen zo heeft ieder iets hé.
    Filip Dewinter organiseert een 0909 feest, Barman een 0110 feest en dankzij deze laatste krijgt het Vlaams Belang een eveneens gratis 0810 feest.

    Besluit : iedereen tevreden.Of niet?

  9. Pingback: bnox: 200607

Reacties zijn gesloten.