Balanceeroefening

Bloeddruk naar boven, hartslag naar beneden. Hartslag naar boven, bloeddruk naar beneden. Minder slaapmiddel, meer moeite met het ademhalen.

‘t Is sleutelen met de medicatie, nu. Nog altijd niet stabiel, nog lang niet genezen, nog altijd geen prognoses of tijdschema’s.

Anna hospitaal

Ze ziet er in ieder geval al veel minder gezwollen uit, da’s al iets.

De volgende mijlpaal is dat ze over de volgende dagen de verdoving gaan afbouwen. Dat is ook weer balanceren, want nu heeft ze alles nog hard nodig, maar als ze wachten met afbouwen tot ze de medicatie niet meer nodig heeft, dan verliezen ze dágen.

De bedoeling is dat Anna meer bij bewustzijn is, ongeveer tegelijkertijd met het moment dat ze niet meer al die medicatie nodig heeft. Want om de kunstmatige beademing te kunnen stoppen, moet Anna bewust kunnen ademen, en dat kan ze nu dus helemaal niet.

De volgende dagen zijn dus nog maar eens kritiek. Het is natuurlijk beter dan het was, maar we zijn er nog lang niet.

Eens ze bij bewustzijn is, kunnen ze beginnen evalueren wat de hersenschade is, bijvoorbeeld.

Argl.

24 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.