Oef

Geen gezwollen gezicht meer:

Anna in het hospitaal

Geen sondevoeding gekregen vandaag wegens dikke harde buik, maar dat zou moeten in orde komen.

Een ding in haar mond, dat ze niet zou bijten op de beademingstube. En vastgebonden handen:

Anna in het hospitaal

Maar: bij momenten bij bewustzijn. En ze begrijpt wat we zeggen, denk ik. En ze herkent ons, hoop ik.

En ogen open!

Anna in het hospitaal

Anna heeft nog een tube in haar longen, en als het nodig is, zou de beademingsmachine overnemen, maar: ze heeft al de hele dag zelf geademd.

Als ze dat nog blijft doen de hele nacht, en de röntgenfoto’s morgen zijn goed, dan denken ze erover om de tube eruit te halen.

Ha!

Doe mee met de conversatie

76 reacties

 1. Pingback: LienWeb
 2. Pingback: San's Weblog
 3. Ik denk erg vaak aan jullie. Wat een vechtertje die flinke meid! Er zijn veel mensen die jullie steunen. Het voelt inderdaad goed om dit te lezen!
  Veel sterkte allemaal en veel beterschap Anna!

 4. Geweldig nieuws! Haar veerkrachtigheid is bewonderenswaardig. Hopelijk komt het nu gauw terug goed met haar.

 5. waarschijnlijk nu het echte begin van herstel. Ik blijf mee duimen en hoop dat jullie gezinnetje snel weer verenigd is.

 6. Als één van de vele anonieme mee-duimers ben ook ik heel blij deze hoopgevende berichten te lezen! Ik hoop dat ‘t zo mag blijven evolueren en dat ‘t allemaal uiteindelijk weer helemaal goed komt.

 7. Sjoe, effe schrikken (ik kom maar af en toe lezen), maar als ik terug scroll in tijd was het pas écht schrikken. Ook ik steek mijn duim in de lucht.

  10 jaar terug reden we op en af naar Antwerpen voor drie trommelvliestranplantaties bij lady S, toen 5, 6 en 7 jaar. Ik kreeg nogal wat weerwerk omdat ik alles fotografeerde. De buisjes, de verbanden, het verversen van de wonde, ook de knuffels :)… De foto’s hielpen haar later om al die toestanden beter te begrijpen. Fotografie helpt…

 8. yessssssss! die foto met haar oogjes open is fantastisch! goh man toch, wat een goed nieuws! vooral dat ze heel de dag al zelf geademd heeft!
  thumbs up voor goeie röntgenfoto’s morgen!
  het gaat de goede kant op en we blijven duimen.

 9. Heerlijk nieuws, zo mag het verder gaan! Ik ben zo blij voor jullie allemaal. Ik blijf verder aan jullie denken en vooral aan Anna.

 10. Grote zucht van opluchting! Maar wat moet het beangstigend zijn voor dat kleine meisje om zo wakker te worden en niet te weten wat er aan de hand is.

 11. super!
  Echt blij dat het de goede kant op gaat.
  Net als zovelen heb ik heel veel aan jullie gedacht ondanks het feit dat we jullie helemaal niet kennen. En jullie ons nog minder!
  Doe zo voort Anna!

 12. Ohhh, wat een opluchting bovenstaand bericht te lezen. Geeft moed om het vol te houden allemaal. En te blijven hopen op een goede afloop.

 13. Ik houd mijn adem altijd even in als ik je laatste postje ga lezen. Nu lees ik met een grote glimlach de rest van mijn feeds 🙂 *oef*

 14. Dit maakt mijn ganse dag goed!!!! Doe zo verder Anna en idd ik kreeg de tranen in de ogen als ik de foto zag met haar oogjes open!

 15. Ik ga soms licht over de risico’s van een roltrap, maar nu ik na een paar weken teruglees wat er gebeurd is zal dit verleden tijd zijn. Amaai.

  Het beste voor Anna, dat ze er snel bovenop mag komen.

 16. t’ is nu te hopen dat credo “what doesn’t kill you makes you stronger” zeker en vast voor haar telt, want dat verdient ze hoor.

 17. Yay! Het komt goed, kan niet anders met zoveel bekenden en onbekenden (zoals ik) die zo hard meeleven en duimen…
  Vraag me wel af hoe ze – nu ze af en toe wakker is – dat zelf ervaart. Hoe leg je dat uit aan een kind? Moet ook voor jullie heel erg moeilijk zijn…

 18. Dat eerste echte kontact weer met je kind, hoe weinig ook,om een gat in de lucht te springen toch? Ik ben super gelukkig dat het beter gaat en nog meer van dit goede nieuws alsjeblieft! Klein vechtertje veel geluk in komende dagen, Anna liefje je doet het goed! Veel moed nog!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.