NatGeo comes through again. Mummy

NatGeo comes through again. Mummy hunters. Yummy. Spijtig dat het juist gedaan is.

En nu hollanders over bronstijdperkdoden in de duinen bij Wassenaar. Irritant, hollanders die engels spreken. “Ent nou vie vil putt toegedder de boons”, ha. Twee hollanders tegen elkaar dan nog.

Ik zou er nog naar kunnen kijken, maar Sandra steken ze tegen — en ik ben trouwens toch zo moe of een hond, en er is niets anders dan Sex and the City binnen een paar minuten, en dus ben ik naar bed.

Ha! Onweer haden ze ons beloofd. En dat het twaalf graden zou afkoelen, zeiden ze op het nieuws. Leugenaars. Alla. Als de humo beneden ligt, lees ik hem nog rap uit in bed. En anders wordt het In Slaap Vallen Met Dune.

Must… resist… Sex and the City…

Tiens, Sarah Jessica Parker haar borsten staan op twintig na zeven. Ze ziet er niet zo appetijtelijk meer uit als ik mij haar herinner uit LA Story. Daarentegen: zonder make-up ziet z’er beter uit dan met.

Wat er mij aan doet denken: Kirsten Dunst?! Mary Jane?! What were they thinking? Dit is MJ! Alle repsect voor mevrouw Dunst, daar niet van, maar hoe is het in godsnaam mogelijk? Net zoals Tom Cruise als Lestat. Tchh! En Julian Sands dan?

Opzoeken op internet, bij deze. Sarah Jessica Parker: °1965. Kim Cattral: °1956. Kristin Davis: °1965. Cynthia Nixon: °1966. Van de vier ben ik voor Kristin Davis.

En nu écht naar bed. Daag.