Free is een nieuwe site

Free is een nieuwe site voor hemzelf aan het maken. ’t Ziet er wijs uit, maar ik ben niet meer aan drop shadows. De laatste versie van zog.org was ook met tabjes zoals bij Free, maar dan zonder 3D-effect. Ik ben ook niet meer aan 3D-effecten.

Hij heeft natuurlijk wel gelijk dat het stom is om software te gaan kopen voor een weblog terwijl we het op het werk allemaal zouden kunnen emuleren op een halve dag. Enfin, de basisfuncties toch: posten, wijzigen, deleten, tonen op het web met een kalendertje, blabla.

Radio Userland doet echt wel meer dan dat, en het heeft zijn eigen scripttaal en zo.

Aan de andere kant: moest ik het ding opnieuw maken in CF, dan zou ik er–zoals Free ook al zei trouwens–een aantal functies bijsteken die ik nu wel mis: dingen privé zetten achter een paswoord, notifymail als er een comment is, comment naar posting omzetten, dat soort dingen.

Hrumpf. Ik ga nog een tijdje voortdoen met Radio, en er mij misschien tijdens mijn vakantie eens mee bezighouden. En dan code vergelijken met elkaar.

Ik heb al zo lang niet meer in ColdFusion geprogrammeerd, en Free doet tegenwoordig zo geavanceerde dingen, dat ik vrees voor de vergelijking. Oh well 🙂

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.