Ik dacht nog eens een

Ik dacht nog eens een oog te slaan op de website van Big Brother. Wie weet staat daar wel iets grappigs op, dacht ik.

Ha! ‘t Is weer precies dezelfde miserie als vorig jaar. Gelezen op het forum:

Het is een schande hoe Bianca Big brother voorgelogen heeft.
Het is een schande hoe Bianca Big brother voorgelogen heeft. Niemand kent Bianca echt want hoe ze in het huis doet is maar show. Je hebt haar heel even kunnen zien hoe ze echt is en dat is geweest toen ze geen sigaretten had.
Ik heb met Bianca in de klas gezeten en dat was mijn ergste jaar tot nu toe. Bianca is alles behalve schoonheidsspecialiste. Ze heeft het beroeps gedaan nl kinderzorg. Ze was zo lui en zo dom dat het een wonder is dat ze haar diploma gekregen heeft. Maar ik denk dat het meer geweest was om van haar af te zijn. Want wat de leerkrachten met haar hebben meegemaakt is niet normaal.
Wanneer ze een huistaak had maakte ze die nooit niet zogezegd had altijd de hond haar taak kapotgevreten. Ze heeft nooit geleerd gehad want ze was een specialist in spieken. Maarja als het toch leerde ze kon het toch niet. En dat in beroeps. Bianca is dommer dan het achterste van een varken. Het is zelfs zo erg dat ze op een stage bij kinderen na 1 dag is weggestuurd omdat ze zich niet bij de kinderen bezighield en dat ze gevaarlijk was bij de kinderen. Zij ging de hele tijd sigaretten buiten roken en daarna met een stinkbek hing ze voor de kinderen. Wanneer ze haar erover aanspraken zei ze dat ze niet met kinderen wou omgaan maar dat ze alleen in de Tuinbouwschool te sint-truiden zat omdat ze niets anders kon en dat ze tenminste toch een diploma wou hebben. Waarom denk je dat ze met zo een dik gat paaldanseres is. Want onderschat het niet ze is een echte dikke boerin. Je moet ze maar eens in het echt zien dan verschrik je je.Zij maakte altijd ruzie tegen meisjes die meer aantrek hadden met de jongens gewoon uit jaloezie zij moet altijd de schoonste zijn en het meeste aandacht krijgen want anders gaat het niet. Dat heb je gezien met de kooi met wat show dat ze uit de kooi stapte.