Kom het begod tegen: ik

Kom het begod tegen: ik schrijf dat ik bijzonder graag ooit eens een zo’n sexy draagbare harddisk van Pocketex zou willen hebben, en gisteren sturen de mensen van Pocketeck.nl mij dit bericht:

Hey Michel,

Sinds kort is de Pocketec Pockey DataStor ook beschikbaar in nederland! Kijk snel op www.pocketec.nl

Met vriendelijke groet,

Pocketec

Er waren altijd al een paar hits nu en dan met “pocketec”-zoekopdrachten bij Google, maar dit spant de kroon. Is het Spam? Of is het iemand die me Pocketec wil laten vermelden op mijn weblog? Of willen ze mij gratis zo’n ding doorsturen zodat ik het gunstig zou vermelden?

Ik vraag me af wat een mens moet doen om gratis allerlei toegestuurd te worden, zoals die gelukzak van een Jerry Pournelle. Ha, Computing At Chaos Manor in Byte. Dat waren de dagen. Big Kat de Kaypro 286i. Tekstverwerkers proberen uitleggen aan Larry Niven.

En vooral: gewoon hoe hij zijn uitgebreide computerpark onderhield, met veel vallen en opstaan zoals iedereen dat zou hebben. Met dat verschil dat hij enorm veel hulp van de constructeurs en verkopers zelf kreeg, ze zouden wel gek zijn om het niet te doen: zijn column was de hele jaren 80 wellicht de meest gelezen computercolumn van de planeet.

Ha! Als wie dan ook zich geroepen voelen om mij gratis computermateriaal op te sturen: voel u vrij!

Één reactie op “Kom het begod tegen: ik”

Reacties zijn gesloten.