Wino: Jolie omdat hij dat

Wino: Jolie omdat hij dat na een paar dagen al beslist had. Hij vind het welk erg, maar bon. En Siska omdat hij een vermoeden heeft dat heel veel mensen haar gaan kiezen.

Hanz: Siska omdat hij er het minst contact mee heeft. En Wino omdat hij er een minder goed contact mee heeft.

Kelly: Siska omdat ze een van enige was waarvan hem opgevallen was dat ze al discussie had met iemand anders. Meestal vind hij ze te hevig. En daarnaast Jolie, omdat ze de eerste dagen in de clinch lag met Siska. En dat ze soms tegen de hele groep begint te schreeuwen.

Davy nomineert Siska, te bazig, altijd gelijk willen hebben. Tweede nominatie is moeilijker, neemt Bert, maar weet niet waarom.

Filip (urhg): Jolie, omdat hij vind dat ze de mensen zenuwachtig maakt. En Siska omdat ze helemaal veranderd is tussen de eerste dag, die wandeling, en als ze binnenkwam. Dat hij denkt dat ze alleen een zangcarrière wil.

Peter: Siska. Omdat ze goed kan zingen en zo, maar dat ze te graag in de belangselling staat en zich niet aan de groep aanpast. En Sabrina. Niets op aan t merken, maar doet volgens hem te weinig met de groep mee.

Bert: Wino en Hanz. Hij heeft sowieso al een heel laag definitiecriterium maar in deze materie is ze gezakt tot nul. En voor de rest is hij interessant aan het doen. “Hij wil niets zeggen want hij heeft geen zin in controverses”.

Totaal: Siska 11, Jolie 5, en dan een ex aequo tussen Wino (luid protest van de bewoners: “da kan nie”) en Sabrina.

Anick, zo’n hypocriete bitch, bah. En Wino heeft het niet verwacht, haha. Siska had het ergens wel verwacht van bepaalde personen, maar niet zó.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.