Aaargh. Wat moet ik hier

Aaargh. Wat moet ik hier nu mee?

IN AN EFFORT TO CLEAN UP OUR DATABASE, WE ARE EMAILING YOU THIS NOTICE.

WE PLAN to send you some very important information about an Automated Online Recruiting System and even some notices about a Free Leads Affiliate System.

But before we send you this Free Info about Online Marketing and how to make Monthly Paychecks from home, we want to make sure you are still currently open to such income potential.

IF YOU ARE NOT, then please reply to this message without removing the subject line.

IF YOU ARE….Then simply do nothing. You will receive a new email in a few days with information about this unique offer.

Thank you

Martha Goodman

Ik krijg dit juist binnen. Is het spam? Is het een antwoord op één van mijn removal requests van vorige week? Als ik antwoord, bevestig ik dan alleen dat ik nog besta? Als ik niet antwoord, stem ik er dan in toe om spam te ontvangen?

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Ja, zeker, ze gáán iets sturen, maar ze vragen of ik genteresseerd en of niet, en dan vraag ik me weer af of ik met welk antwoord ook mijn eigen bestaan bevestig en mijzelfs dus weer wat hoger op de lijst van te spammen mensen zet, en aaargh, you’re damned if you do, you’re damned if you don’t.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.