En nu is het verdacht

En nu is het verdacht stil.

Aha, een blauw scherm gedurende een minuut of zo, en nu een groot dialoogvenster:

Media Check Result.
The media check of the image:

Psyche 8.0 disc 1

is complete, and the result is:   PASS
It is OK to install from this media.

OK.

Couple of points here: WTF is psyche? Ik heb Redhat gedownload, en wat doet die psyche daar plots? Kunnen ze hun releases of hun codenamen niet een beetje verbergen voor de gebruiker? En wat is er op met die ”   PASS”? En wat is het verschil tussen media, CD en image? Ik weet dat wel, maar de gemiddelde gebruiker? Uh huh.

Alla, verder. Aha! If you would like to test additional media, insert the next CD and press “test”. Ik was verkeerd, ze vragen wel degelijk om de andere CD’s te testen. Maar daar heb ik nul geen goesting voor, dus ik stort mij met ware doodsverachting over the edge en in de installatie.

HA!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.