Martin Wisse’s boeklog aan het

Martin Wisse’s boeklog aan het lezen terwijl ik wacht op Outlook (ja, het gaat echt zo traag, en neen, ik kan niet zonder, en ja, ik heb de computer al herstart en ja, vanop een andere computer is het ook zo traag en neen, bij andere mensen is het niet traag).

Veel boeken die ik ook gelezen heb. Over Rendezvous with Rama van Arthur C. Clarke:

And yes, while Rendezvous with Rama has lost some of the significance it had when it first came out, simply because science fiction as a whole has moved on, it still managed to evoke that sense of awe in me. However, this would’ve been a better book had I read it when I was twelve. [bron]

Ik heb dat boek dus gelezen toen ik twaalf was. En het was inderdaad fantastisch goed. Onlangs ook de vervolgen gelezen. Eén woord: eeeuuurghhrhhrhh!! Niets dat kon vergelijken met het origineel, zeker niet het origineel-zoals-bijna-twintig-jaar-geleden-gelezen.

Één reactie op “Martin Wisse’s boeklog aan het”

Reacties zijn gesloten.