Tot zover Netpoint, dus

Oh my God! They killed michel@netpoint.be! You bastards!

Jawel, het is zover. Ik heb de knoop doorgehakt: mijn emailadres verdwijnt. Vies, degoutant, vervelend, triestig ook, maar het moest nu eenmaal gebeuren. Vannacht weer 521 spammails gekregen, das war einfach des Guten zuviel.

Nu, het is niet verwonderlijk natuurlijk: ik gebruik het al van in de halcyon days, en ik heb het zonder nadenken op usenet (al van sinds 1995!) en Slashdot gebruikt, ik heb er shareware en freeware mee geregistreerd, het als contactadres opgegeven voor websites, enfin, alles wat eigenlijk niet meer kan tegenwoordig.

En dit is dus het gevolg: mijn hoofdemailadres verandert voor de allereerste keer op acht jaar tijd. Snif.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.