Leve Bofrost. Die mannen hebben

Leve Bofrost. Die mannen hebben echt heel goed gerief (zalm in bladerdeeg zeer aangeraden bijvoorbeeld, maar uiteraard ook klassiekers als erwten en spinazie), ze hebben bijzonder vriendelijk personeel, komen aan huis leveren wanneer het u past, zijn nooit opdringerig om nieuwe producten te verkopen of zo, betaling gebeurt op factuur achteraf, kortom, sympathieke mensen.

Leve Bofrost.

Doe mee met de conversatie

6 reacties

  1. is dat die zalm met een soort kaassaus met dille? zo ja, koop er daar volgende keer eens een hele hoop van! vroeger kochten we dat bij eisman, maar die is daar dan mee gestopt. wij zijn dan maar met hém gestopt. tzou echt wel fijn zijn moest bofrost dat nu overgepakt hebben

  2. juist, ja. stoopid me. effe klikke en ik had het natuurlijk direkt gezien. sorry. maar toch: kopen! met hopen!

  3. Pas maar op met die Bofrost, het begon leuk bij ons daarna kwam er een vreselijke vent die zeer opdringerig was… Het kwam mij even niet uit dat hij kwam en ik vertelde hem dat vriendelijk, toen begon hij toch een potje vervelend te doen aan mijn deur, bah. We gaan nu even bellen met de melding dat ze wat ons betreft nooit meer hoeven te komen, dan maar even zelf bij de supermarkt halen, kom ik toch al drie keer per week. Jammer maar helaas.

    Conclusie: Bofrost NEE

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.