De site staat online lalala.

De site staat online lalala. En ik ga mij nog een whisky uitschenken om te vieren!

Voor al uw informatie over de kust: één adres. En wel www.dekust.org. Of dekust.org. Of www.kustschatten.bewww.vlaamsekust.org, www.vlaamsekust.net, www.devlaamsekust.net www.devlaamsekust.com, www.devlaamsekust.org, www.devlaamsekust.info, www.lacotebelge.org, www.lacotebelge.net, www.lacoteflamande.com, www.lacoteflamande.be, www.lacotebelge.com, www.dekust.lu, www.flamischekuste.lu, www.lacotebelge.lu, www.flamischekuste.de, www.vlaanderen-aan-zee.nl, www.belgiancoast.co.uk, www.dekust.co.uk of www.flemishcoast.co.uk en misschien ben ik er nog vergeten.

‘t Is natuurlijk nog niet allemaal 100% in orde, vooral die vertalingen moeten nog in orde gekregen worden, maar het komt wel goed. En er zit nu toch al veel in. Ha! Een bloemlezing:

En! Let ook op hoe schoon die URLs zijn! En! Hoe goed dat alles werkt! En! Hoe proper de easter eggs, die jullie nooit zullen vinden!

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. was wa heen en weer aant zoeken en vond iets grappig op deze pagina.”Zij zijn eenvoudig te herkennen aan de fraaie, geschubde vleugels en de roltong waarmee zij nectar uit bloemen opzuigen.”

    Welke mens herkent er nu geen vlinder!!

  2. En nog iets, ik heb het nog ni kunnen testen want ben te druk bezig met school, maar wat gebeurt er als je het linker menuke laat openschuiven en er zijn zoveel items in dat submenu dat het langer is dan de pagina? Ik denk bijvoorbeeld aan Eten en drinken laten openschuiven,dan Recepten laten openschuiven, dat levert een enorm lang menu. Ik kan me voorstellen dat er korte pagina’s zijn die niet toelaten heel dit verticale menu weer te geven. Of is daar een oplossing voor bedacht, zoals bijvoorbeeld een 2de kolom maken?

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.