Forget my own head next

Dedomme toch. Ik ben vandaag vergeten:


  • mijn portefeuille

  • mijn sleutels

  • mijn videocassette

  • mijn harddisk

Resultaat:


  • ik kan vanmiddag geen eten kopen

  • ik kan vannamiddag niet binnen in ons huis om een mantel te gaan halen, en het wordt redelijk frs buiten tegenwoordig en ik heb alleen maar een hemd aan, ik zie mij nog vallingen opdoen

  • ik kan de videocassette en de harddisk nit naar Ronny Video Digitaliseer Service sturen (Ron kan die VHS dinges op computer krijgen met behulp van een Kaart en een Goede Video, en dan zou ik de bewegende beelden van de echografie kunnen online gezet hebben)

Oh well. Niets aan te doen. ‘t Zal voor morgen zijn.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.