Big Crap vandaag

Steven is naar huis, en nu zijn Bart en Jeroen oorlogsberaad aan het houden. Ze zijn ervan overtuigd dat er een groot complot is tegen hen.

Bart is ervan overtuigd dat Steven eigenlijk wel wou winnen. Tja.

Kurt giet mel uit en ze is blijkbaar slecht. Dat hij ervan moet overgeven. De seut.

Filip zegt dat de mensen uit de eerste reeks al lang vergeten zijn, en Bart confronteert hem daarmee. Hij vraagt hem nu waarom hij die move gedaan heeft, van twee “sterke” mensen tegen elkaar te zetten. Filip is een eind leper dan dat, en zegt gewoon dat hij dat niet hoeft te zeggen. Eentje-nul.

En Thierry wil Edith uitdagen (in uithouding). Omdat hij er “altijd voor wil gaan”.

Aha! Edith in Bikini!
Euh. Eikes! Een zak benen met twee plastiekzakjes siliconen! Nee, dan liever Heidi. Al die uren fitness werpen vrucht af, haha. Maar bon, Heidi en Thierry dus verloren.

En dan nu wil Kelly baas worden, en Jeroen en Bart zijn er alweer verkeerd van. Jongens die kunnen zagen. Of beter: jongens Big Brother stelt ze weer eens speciaal in een negatief daglicht, en waarom zou dat wel zijn?

Kelly en Edith moeten elkaar kietelen, en wie het langst niet lacht, is gewonnen. Uiteraard in ondergoed, wat had je gedacht? En Edith ziet er nog Birkenauer uit als ze neerligt dan als ze rechtstaat. Brrr. Enfin, ze is verloren en Kelly is dus baas.

Agh. Nu haalt Bart cadeaus boven voor alle dames. Van de lingeriewinkel van zijn Katrijn natuurlijk–blijkbaar vond hij dat het tijd was om de grote kanonnen boven te halen, hij moet nogal in paniek zijn…

Hmmm… Het moet gezegd, Heidi heeft een ieël schoeën laaf, zo in lingerie en alles.

Helaselijk, een paar uur later blijkbaar, en ze is zo zat een kanon. Ik ben al geheel turned off, ugh. En Bart is ook zat. Jeroen is smerig aan ‘t doen: Bart is aan zeveren dat hij zo content is dat hij eindelijk gewonnen heeft van Steven, en Jeroen duwt het mes nog wat in de wonde. Nee, Bart is echt zó zat… dat zal er ongetwijfeld voor zorgen dat hij stemmen gaat verliezen: hij heeft Kelly zomaar out of the blue aangevallen. En Jeroen hem maar zeggen dat hij moet “dimmen”, tch.

En nu zit Jeroen met Filip aan te pappen. Bart aan het zwart maken, dat hij niet sympathiek is tegen de rest van de groep. Dat Bart moet stoppen, omdat hij iedereen uitdaagt. En dat hij overdrijft. En dat Jeroen niet verstaat hoe Bart van Steven heeft gewonnen.

Kchhh… en dan nu: het praten-tegen-planten-moment van Thierry: hij zou graag papa worden, en hij voelt zicht geroepen om tegen de foto van zijn vriendin te zeggen. Dat hij binnen twee weken en nog wat terug zal zijn, en dan nooit meer weg zal gaan.

Allez ju! Nominaties!


  • Bart: Kurt en Sabrina. Omdat hij denkt dat Kelly hem gaat schuiven. En dan nog allerlei met “tactische” dinges, pff.
  • Jeroen: ook Kurt en Sabrina. Omdat ze nu zeker moeten spelen dat Bart of Jeroen er niet bij is.
  • Edith: is geschrokken van hoe intensief Bart met alles omgaat, maar wegens zijn arrogantie: Bart. En daarnaast Thierry, omdat ze nu Kurt niet wil nomineren omdat ze niet wilt dat men denkt dat ze daar iets tegen heeft.
  • Ellen: Heidi en Thierry. Omdat, euh, ze weet het niet.
  • Thierry: Ellen en Sabrina. Zomaar.
  • ThierryKurt: Ellen en Jeroen. Omdar hij altijd een man en een vrouw wil nemen. En omdat Ellen haar Sesamstraatachtige toestanden hem beu zijn. En dat hij aan de verwachtingen van Jeroen wil voldoen.
  • Heidi: Filip en Jeroen. Omdat ze er “minder contact” mee heeft. Yeah right.
  • Sabrina: Jeroen en Filip. Ja, da hemmek ut minste contact mee. Ja. Ja… Ja.
  • Filip: Bart en Ellen. Omdat hij nog eens twee koppen tegen mekaar wil zien. En omdat Ellen gezegd heeft dat ze naar huis wil. En omdat Bart er gisteren over zat.
  • Kelly wil zichzelf, maar behalve dat Bart en Sabrina. Omdat Bart onnozel aan het doen is.

En nu mag Kelly nog eens een genomineerde bewoner wisselen met iemand anders. Genomineerd waren Bart, Jeroen, Ellen en Sabrina. En hij gaat Jeroen eruit halen… of neen, Ellen eruit en Kurt erbij. Omdat Ellen haar favoriet is en Limburgers elkaar moeten steunen.

En ik mag hopen dat Bart naar huis moet.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.