Dag 3

Peggy wil naar het toilet, en die andere vraagt daar 40 euro voor. Tss. En Peggy is er helemaal ontdaan van.

Hannes en Kevin gaan het hard spelen, en John en Mathousca zijn er niet zeker van dat de groep nog gaat samenkomen na deze opdracht.

John heeft hoofdpijn, en hij wou iets ertegen krijgen. En de mannen in het blauw, Hannes op kop, reageren door op de trommel te bonken. Huhu.

Weuuurrgh! Katja zegt dat ze het geen week zonder sex kan volhouden. Maar ze zal het met verleidingstruuks doen. Bij John. Zegt ze. Ahem.

Allez ju, weer rooftocht. Katja en Gioia willen naar het toilet gaan, maar daar wordt ondertussen al 150 euro voor gevraagd. Tssss.

En na 20 minuten is Kristof niet terg in zijn sector geraakt. Die moet nu vrijgekocht worden, zeggen de rooie. Ze hebben zijn voeten vastketend. En ze vragen alle rode ballen, dat het spel gedaan is. Dat Big Brother het niet tot zondag kan rekken het spelletje.

Mja, niet slecht gezien 🙂

De blauwe geven daar aan toe, en waarom ook niet?

Maar daarentegen, die Peggy ziet er wel een poepeken uit. Hola! Die smerige vuilaard van een Tom probeert de sleutel die ze rond haar nek hangen heeft ervan te trekken. Wat een ongelooflijke homo. “Iek dink nie da dees fysiek geweld was”. Het vuig varken.

Ze moeten daar wel onderwijl bij de blauwe achter een laken pissen in een vaas. Mensen toch.

En nu gaan de rooie vuiligheid gieten in de tube die de twee ruimtes verbinden. De blauwe vangen dat proper op en smijten het proper terug. Heh.

“Katja krijgt het steeds lastiger om de moed erin te houden” weten ze ons te vertellen. Tjaha.

Kristof doet een voorstel om alles van nul af aan te laten herbeginnen. Gaan ze niet op in.

En Kevin heeft ondertussen blijkbaar wroeging. Pff.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.