Dag 4

Sadia wil haar valies terug. En dan zou iedereen mogen douchen en naar het toilet gaan. Pff, de goele.

Beh, nu gaan ze eens iedereen laten douchen, en tonen ze alleen die ene vieze.

En Mathousca zegt dat ze nu veel te rustig is, ze is nog nooit zo rustig geweest. En Katja is weer van bleiring aan het doen.

’t Is verbroedering met Mathousca en Gioia en Katja, dat ze elkaar allemaal graag zien en nooit op mekaar gaan stemmen.

Katja heeft problemen met Kevin omdat hij het spel te hard speelt. Maar bon, ze gaat haar hoge hakken aandoen. Ze kan wel nog altijd haar buik niet intrekken. Kch. Genade!!!! En nu is ze aan het dansen, een soort striptease achtig ding, met bepampelen van haar eigen borsten en alles. EIKES!!!

Hu kijk, nu gaan ze van kleur wisselen. HOLA! Nippleage! Gioia had geen bh aan! Tuhu. Gioia van Big Brother naakt, ik zie de referers al binnenrollen 🙂

Kevin is in de commotie vergeten pissen, en die doet dat nu in een grote vaas die daar staat, de vuilaard. Ik hem gezigd ast moet dan schaat iek ier ient kot. O ja, en trouwens hij heeft er water over gekapt, dus het zal niet stinken. “Dinktegaa da kiek koeiepies hem of wa?” Assmunch.

Peggy (joepie) wilt dat die andere, die geen medelijden hadden met hen, ook eens in de miserie zitten. Right on.

Vanessa en whatshisface Kristof zijn het er over eens dat Katja in dat huis eigenlijk té is.

En Kevin zijn gedrag begint iedereen op de zenuwen te werken.

Hannes is toch eigenlijk zo geen sympatieke mens. Ts. Het zou wel eens kunnen dat er iemand kraakt, mar daar zorgt de psycholoog van Big Brother wel voor. En het staat iedereen altijd vrij om weg te gaan.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Bekijk is allemaal jullie zelf he.
    zijn jullie nu echt zo stom dat jullie ni door hebben dat dit een spel programma is en maar tv is. aan de webmaster wil ik vragen om alles over mij te verwijderen zodat ik geen verdere stappen moet zetten.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.