Doe mee met de conversatie

6 reacties

  1. Wa taal is da? Klingon? Ge gaat mij toch niet vertellen dat u beide (Free en Michel) vloeiend klingon spreekt? If so: respect! ;p

  2. Godverdekke ik wist hoe Klingon er uit zag (geschreven met ons alfabet, zoals quSDaQ ba’lu”a’, en ook met Klingon letters, zoals in Star Trek), en ik weet hoe het klinkt, en ik wist dat er zotten zijn die echt Klingon spreken, maar dat gullie twee dat zouden kunnen…colour me impressed and surprised. Glottale stop, I like it. Zoiets als aan het begin van het uitspreken van umbrella, just? Ik ben van nature geïnteresseerd in talen, maar deze drempel is echt hoog. En waar ga ik de tijd vinden om al die woordenschat te leren? De uitspraak kan ik nog wel masteren denk ik. Misschien iets voor later…

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.