Dag 11

Katja is gelijk weer opgewekt, ‘t zal zijn tijd wel duren zeker? En Peggy en Douglas hebben een toren gemaakt, en niemand gaat verder doen want ze beseffen dat ze niet beter kunnen.

Tom doet ambetant: hij is toch aan het verder bouwen aan de toren terwijl er afgesproken was om niet verder te werken. En dan zeggen Peggy en Douglas dat ze er nog een piek gaan op zetten. En dan zegt Tom dat hij zijn overall zal afdoen zodat de hele opdracht mislukt.

Wat een ongeloeëfelek kàllef.

Enfin, opdracht afgelopen, en Peggy en Douglas gewonnen. En Tom is pissed off. Kevin loopt nu ook rond met ontbloot bovenlijf, en ik kan enkel beamen wat mijn broer zegt: “EIK ZO NE VIEZE VENT!”

En blijkt dat die Tom nu ook de vrouwen aan het bepampelen is. Ook al zo’n vies ventje, maar dan op een ander niveau, urgh.

Aha, en ondertussen feestje aangekondigd… ah neen, gewoon tequila binnengestampt: ze moeten zo rap mogelijk zat worden. ‘t Is van message party. Hannes gaat direkt een brief aan Tom schrijven omdat die volledig afgedaan heeft.

Enfin, iedereen moet zat worden, zoveel is duidelijk.

Genade! Als Katja zat is, is het niet echt om aan te zien: gewoon een vent. En ze is ondetussen helemaal, euh, schijtecanard.

Mathousca heeft haar boob tube net uitgetrokken: good. grief. Twee tennisballen vastgenaaid onder strak opgespannen vel. Enfin, sympatiek meisje ongetwijfeld, maar naakt is het niet echt mijn ding. Mocht het nu Peggy zijn… maar ja, dat ligt dan misschien weer aan mij. Zó’n wijze!

Tom kan blijkbaar niet met zijn fikken van de vrouwen blijven; daarnet een lunge naar Peggy, en nu zit hij aan Gioia.

Dus ook Gioia een boze boodschap naar die Tom.

En nu zit Tom zijn boodschappen te lezen, en er zit eigenlijk niets positiefs voor hem bij. En hij snapt niet dat mensen dat ambetant vinden als hij hen zit te bepotelen. Afijn, hij heeft de hele groep tegen dus.