Nog Curry

Chris Lydon interviewed Adam Curry yesterday. Bing! [scripting.com]

“Bing”, da’s een Winerism voor “ha! nog een nagel in de doodskist van mijn vijandern”, of “ha! nog een pluim op mijn hoed”, of “ha! ziedewel dat ik gelijk had!”

Bing, schming. Een interview dat zich laat resumeren als:

bla bla adam curry veejay bla bla ooo wild and exotic holland bla bla bla platitudes bla bla feedback loop whine whine 20/20 hindsight bla bla blog radio whine whine ik wist het allemaal beter maar ze luisteren niet naar mij whine rss bla bla ipod bla bla had ik al vermeld dat ik regelmatig met mijn eigen helicopter vlieg? bla bla radio op tinternet daaag

Als dat al een visionaire persoon is, pfff. Alles wat hij zegt is dat het internet on-demand radio moet worden. En dan on-demand video. Jajajaja. Nonsens. Zó in hokjes denken, bah. “Ja natuurlijk niet iedereen is gezegend met zo’n zoetgevooisd stemgeluid als ik, dus het zal niet voor iedereen zijn die internet radio audio blogging dinges” (onderverstaan “niet iedereen ziet eruit als geboren uit de dij van Jupiter als ik dus die video blogging toestanden zijn ook niet voor iedereen”), dus schrijven zal altijd heel belangirjk blijven ook natuurlijk.

Kch.

Ik persoonlijk denk dat de toekomst in het verleden zit, neh. En nu gulder.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.