Week 5

Recap van Hannes die ervandoor gaat. En even luisteren naar Hannes’ versie van de feiten. Hij vindt dat als Douglas niet in de finale zit, dat de kijkers moeten stoppen met kijken. Hij is de sympathiekste van iedereen en alles. En Kevin, van hem hebben we een klootzak gemaakt. Hij is een broekventje die wil meelopen, maar hij is niet zo slecht.

Hij had tegen Big Brother gezegd dat hij gebeld had, en dus was het eigenlijk maar aftellen blijkbaar.

En hij heeft er geen enkele boodschap aan wat de mensen van hem denken: zijn vrienden kent hij al tien, twintig, dertig jaar en die weten wat en wie hij is.

A kijk daar zijn de vijf favorieten. Ze willen allemaal dat Douglas erbij komt.

Tss, Douglas is een beetje ziekjes. Eikes, en die Kevin heeft een viezig baardje laten groeien, zo’n vier vijf-haren-in-doorsnede viezigheid. Bleh.

Heh. Vrienden en familie over Douglas en Kevin. Niets dan goed over Douglas. En dat hij teleurgesteld zal zijn, zegt zijn moeder. Kevin gedraagt zich soms zoals hij is, maar zoals veel personen hem kennen heeft hij een klein hartje. En EIK! zijn vader is precies hem! Ze vinden allemaal dat Hannes een veel te slechte invloed had. Zijn vader denkt dat Kevin’s wereld gaat instorten als hij hoort dat hij eruit moet.

En voor zaterdag was ’t weer in orde: Douglas wou ervandoor, maar vals alarm.

Ahem. En dan nu het huis uitsturen. “Diegene die het huis moet verlaten is Douglas, en Kevin,” weet Walter te zeggen. “Het is afgelopen voor jullie. Pak jullie koffers, want jullie moeten nu het huis uit. De afgelopen vier weken hebben de kijkers kunnen stemmen op hun favorieten. Deze keer werd er positief genomineerd. Uit die favorieten is telkens gekozen wie het huis moest verlaten. Die vijf zijn op een andere lokatie met het echte Big Brother-spel begonnen. Vanavond verlaten jullie het huis, en mogen zijn hun intrek weer innemen in het huis.”

Och, het is niet zo leuk, ze zijn niet kwaad of zo. Zelfs Kevin niet. En niet eens echt ongeloof of zo. Het kan tellen qua anticlimax.

[na de reclame]

Douglas en Kevin in de studio. Dat er niet veel aan te begrijpen is volgens Kevin. En Douglas zou anders wel opgestapt zijn zegt hij. En dat Kevin zegt dat hij het graaf en bangelijk vindt. Maar hij zit er wel een beetje met traanoogjes en een citroengezicht bij.

Boeee!!!! Zwak!!!! Ze gaan nog even de lijnen openzetten, en nu kan nog één van die twee naar het huis gaan. Zwak zwak zwak zwak. Ils n’ont pas le courage de leurs convictions, azzet ware. Beh.

Afijn, Douglas er dus weer in.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.