Mijn favoriete Beatles-liedjes, revisited

Naar aanleiding van Let it be… naked heb ik de afgelopen tijd nog eens alles van de Beatles beluisterd. Een paar keer.

Mijn drie favoriete zijn bij deze Something op Abbey Road, Norwegian Wood op Rubber Soul en For No One op Revolver.

Jaja, ik ben een romantische ziel.

Doe mee met de conversatie

7 reacties

 1. Hey ik wil graag een songtekst van zo’n liedje en informatie want ik moet een werkstuk maken kunt u mij die zo snel mogenlijk sturen

 2. Hey ik wil graag een songtekst van zo’n liedje en informatie want ik moet een werkstuk maken kunt u mij die zo snel mogenlijk sturen

 3. Zoals je in onderstaande persbericht kunt lezen zal Ringo Starr samen met Jerry Lee op diens nieuwe album ‘The Pilgrim’ te horen zijn!

  LEGENDARISCHE JERRY LEE LEWIS WEER NAAR NEDERLAND!

  Eerder dit jaar ontving hij een Lifetime Achievement Award (één van de hoogste onderscheidingen die de muziekindustrie kent), deze zomer wordt zijn nieuwe album ‘The Pilgrim’ verwacht waarop hij éénentwintig tracks lang met in totaal éénentwintig collega’s en vrienden van wereldfaam te horen zal zijn (o.a. Bruce Springsteen, Mick Jagger, Rod Stewart, Eric Clapton, Neil Young, Kid Rock en B.B. King) en 29 september wordt hij 70.

  De 69 jarige rock-‘n-roll en country zanger-pianist die midden jaren vijftig doorbrak met miljoenenhits als ‘Whole Lotta Shakin’ Goin’ On’ en ‘Great Balls Of Fire’ is weer flink in the picture en komt zondag 26 juni a.s. weer de pannen van het dak rocken in het Amsterdamse Paradiso waar hij ruim een jaar geleden de zaal tot het kookpunt bracht met een spetterende show. Dat concert was toen binnen een week uitverkocht.

  De voorverkoop van het concert is zaterdag 7 mei begonnen.

  Meer info op THE JERRY LEE LEWIS START PAGE http://www.jerryleelewis.nl

 4. Wel ik zal mijn gedacht eens zeggen se.
  ik vind dat deze site niet op deze numeriek mag staan, want ik wil eigenlijk gewooon een liedjestekst van Martin Solveig; Rejection meer bepaald en ik vind die hier niet, dus vinf ik dta maar heel stoem zenne!
  geen vriendelijke groeten
  yolien

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.