Prompt

Mijn C# weer aan het bovenhalen. Een artificial life dinges, altijd wijs. Ik ga proberen iets server-side en client side tegelijk te doen, kwestie dat ik de ground running hit als we onze content manager verbouwen.

‘t Is voor het moment allemaal te testen in commandpromptland, lekker retro:

images/cmd

Maar die lange C:\Documents and Settings\Michel Vuijlsteke\My Documents\Visual Studio Projects\testing\bin\Debug stak mij wel tegen. En toen vroeg ik me af hoeveel mensen er tegenwoordig nog zouden weten wat prompt $p$g betekenen.

Een oude mens spreekt tot u 🙂

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. $p is current drive en path, $g is groter-dan symbool. Zegt google mij. En die zorgbad die tot honderd telt, leg dat eens uit? :p

  2. Pingback: ReXY

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.