Redesign

Mja. Hmpf. Voor de verandering maar eens aan een herdesign begonnen van deze pagina’s.

Ik wil het eens standards compliant maken, met validerende xhtml en css2.

En ik wil ook regelmatig eens de foto vanboven kunnen veranderen, gelijk bij dave of bruno.

En een paar –ahem– usability dinges. Die kalender die op de meeste weblogs staat, dient toch voor niet veel: weg ermee, en proberen iets degelijkers te maken van een echte archiefpagina. Ik heb er denk ik ooit ergens één gezien met een eenvoudige drill-down van jaar naar maand naar week of dag, misschien is dat wel te dupliceren in Typepad (aaargh ik wou voor de zoveelste keer dat ik mijn eigen weblogding gebruikte).

En misschien iets bewerkstelligen met categorieën of zo, alhoewel dat waarschijnlijk niet veel zou uithalen (categorieën zagen, nonsens en nerdigheid of zo?).

En die foto’s van de voorpagina weghalen en naar een eigen pagina halen. En links en zo ook.

Enfin, we zullen wel zien zeker. Ik ga er nog eens over nadenken. Voorlopig eerste dinges alhier on-line gezet.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.