Mijn boeiende leven

Ik heb daarjuist, en dat was al heel erg lang geleden, een paar dozen kreimnaglas van Häagen-Dasz gekocht: Belgian Chocolate, Cookies & Cream, Strawberry en Vanilla Caramel Brownie.

Eeeh kijk, Matt is terug en de jongste heeft haar eerste menstruatie op Seventh Heaven.

Jaja, het leven is wel interessant huize Vuijlsteke.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

 1. de jongste heeft haar eerste menstruatie op Seventh HeavenMijn vriendin, helemaal in’t begin van de vorige aflevering van 7th Heaven (of was het die daarvoor? twas dinsdagavond): Volgens gaat da meisje ongesteld worden. Die loopt er kei-ambetant bijHelemaal op’t einde van die aflevering ging het over girl-problems, maar daar was in’t begin dus nog niks over gezegd. Clairvoyance!!

 2. hehe amai hier wordt al over mij gebabbeld ook. Laurens ge zijt een viswijf aant worden, zo over mij komen “roddelen”. 🙂 Kga nog beroemd worden of berucht als ik het hier zo bekijk.
  Mja over de menstruatie hoe zal ik het zeggen. Als je het elke maand meemaakt zie je dat op den duur van mijlenver aankomen. Jammer voor de mannen, jullie zijn op dat punt stekeblind voor de waarschuwingen die overduidelijk zeggen dat de rode vlag buiten komt te hangen.
  Kmoet wel zeggen ze hebben het in de serie wel lichtjes overdreven want bij de eerste regels verander je nog niet meteen in het monster van de moodswings.
  Dat komt pas als je wat bent bekomen van de hele gebeurtenis :p een maand of twee later… Kzou zeggen hou je maar al vast voor tegen dat Zelie zover is he.

  greetz

  cynne
  ps: moest het een troost zijn, sommige mensen zijn vrolijk tijdens hun regels 🙂 ikke bijvoorbeeld ni schatje??? (en laat hem nu maar ff uitkijken wat hij zegt hehe)

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.