Te kopen

Ik was er ook al met een begeerlijk oog naar aan het kijken, naar die Nikon D70.

Maar goed, als iknu nog een jaar wacht, zullen er nog wel betere toestellen op de markt komen zeker?

Ondertussen zou ik ook nog een portable willen kopen. Ik ben al een hele tijd aan het twijfelen tussen een pc en een mac. Probleem is wel dat de mac die ik wil (12″ Powerbook, 512 MB RAM, 80 GB HD, Dvd-r/cd-rw, AirPort Extreme-kaart en basisstation, Extra batterij) ruim 3000 euro kost. Ik weet niet of dat BTW inclusief is of niet, maar voor die prijs BTW inc heb ik bijvoorbeeld een Dell portable met een P4 3.2 Ghz, een 1920×1200 scherm en voor de rest allemaal dezelfde features.

Ah, dilemma’s.

4 reacties op “Te kopen”

  1. Een goede tip van mijn mac vriend! Koop geen opties in de apple store, enkel de airport card. Je kan ram tot de helft zo goedkoop vinden. En het airport basisstation kan je natuurlijk door een gewone low cost wireless router vervangen!

Reacties zijn gesloten.