Links. Rechts.

  • Interessante lectuur bij de Baen Free Library, en ik bedoel niet alleen de gratis boeken: Take, for instance, the phenomenon of people lending books to their friends — a phenomenon which absolutely dwarfs, by several orders of magnitude, online piracy of copyrighted books. What’s happened here? Has the author “lost a sale?” [vie Neil Gaiman]
  • Dit vind ik nu eens goeie affiches zie. [via Clagnut]
  • MobyGames: een serieus grote database met allerlei over games. Ik had er nog nooit van gehoord. Weird. Ook de moeite, en waar ik wel al van gehoord had: Home of the Underdogs
  • Nomic: ik herinner me dat ik daarover las in één van mijn Scientific American-leessessies in de stadbibliotheek (toen ik daar nog niet blacklisted was, heh). En ik heb het altijd al willen spelen, maar ‘t is mij nooit gelukt. Story of my life!
  • Custom Calendar Providers for Outlook 2003. Zeg nog één keer dat Microsoft niet open genoeg is.
  • ({~ [:([:,i.+/0&,)-:@#) of nog ,@(({.,.}.)~-:@#) — dàt is wt ik gebruiksvriendelijke en leesbare code noem. Ik moet dringend eens kijken naar J.
  • Voor wie zich ooit zou afgevraagd hebben hoe het is afgelopen met Ya Kid K: kijk kijk.