Stop een Panther in je XP

Het duurt inderdaad ùren om het ding te installeren, maar het werkt wel degelijk:

osx_installed

Het is te traag om werkbaar te zijn, en er is op dit ogenblik nog geen netwerkondersteuning in de Windows-versie van PearPC, dus echt handig is het niet, maar qua proof of concept kan het tellen.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Drivescan…ziet er VERDACHT veel uit als een programma waar ik ff geleden aan begonnen ben. Ik zie een treeview met elke node de size en naam van een directory op uw schijf. En bovendien zie ik iets wat lijkt op een legende dus ik neem aan dat daar onder uw Pear-window een mooie grafiek staat van hoeveel plaats er ingenomen wordt door wat. Dat is dus in feite EXACT wat ik wou maken, omdat ik dacht dat het in die vorm nog niet bestond. Windows zelf toont geneens de size van directories in explorer window…DJU toch, noem mij maar stom omdat ik dacht dat ik de eerste was met dat idee. Kga nu ff google op drivescan, zien of wat ik vrees waar is…

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.