Allez ju

Een mens kan niet leven van slecht voelen alleen, dus bij deze [via Jan]. Wie op zoek is naar nieuw werk:

Geachte relatie,

Zoals u wellicht hebt vernomen heeft Koen Jaspaert besloten de Nederlandse Taalunie per 1 september 2004 te verlaten. De Taalunie is momenteel op zoek naar een opvolger. Hiertoe is een vacaturebericht verschenen op onze website http://taalunieversum.org/vacature/algemeensecretaris/. Indien u interesse hebt in deze functie, kunt u die kenbaar maken door een sollicitatie met cv in bijlage te sturen aan vacature@taalunie.org. Wij zouden het op prijs stellen indien u andere personen uit uw omgeving die u geschikt acht voor deze functie op de vacature zou willen attenderen. Het is mogelijk dat u dit bericht meerdere keren toegestuurd krijgt. Onze excuses daarvoor.

Met vriendelijke groet,
de Nederlandse Taalunie

Ik moet dringend solliceteren. (Beste taalunie, zoals u ongetwijfelt weet, ben ik op zoek naar een nieuw job. Daartegen stuur ik U graag deze sollicetatie. Met cv in bijlage vind u mijn interesse.)

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Ik durf het niet goed zeggen maar het is sollicitatie met een i 🙂 En ik hoop dat alles goed komt al weet ik niet goed wat er mis is.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.