Mickey Weird

Gisteren een bijzonder vreemde Mickey Mouse gezien.

Minnie Mouse liep in de stad rond met haar twee kinderen in een kinderwagen. Mickey komt eraan in een stoomaangedreven pletwals; Minnie: “oh look children, there’s uncle Mickey”.

Minnie laat de kinderwagen staan en springt in de pletwals, waar “Uncle Mickey” Minnie meteen begint te verleiden. Hij geeft haar een snoepje met “i love you” erop. En dan eentje met “kiss me”. De twee lopen ondertussen op straat, alwaar Minnie een geslaagde impressie van een dertienjarige bakvis doet.

Ondertussen kruipen de kinderen uit hun kinderwagen en in de pletwals. Ze krijgen hem in gang: alarums and excursions! één kindje valt in de schoorsteen, komt zwartgeblakerd uit de oven, doet een klein gevechtje met de vlammen, business and shenanigans.

Mickey slaat een lasso naar de pletwals en loopt over het koord naar de kabine: het kindje dat niet in de schoorsteen gevallen is, brandt het koord met een gloeiende poker door.

De pletwals vernietigt een brug, een tram, rijdt over Mickey’s staart, verbrandt Mickey’s achterwerk, en komt uiteindelijk tot stilstand in een appartmenetsgebouw.

Eindbeeld: de tweeling balanceert op een plank op het hoofd van Mickey, in het puin van een vernield appartementsgebouw.

Deeply, deeply weird.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.