Links

Net te laat gevonden—de keuze is al gemaakt—maar toch fijn: What tripod.

According to recent conversations we’ve had with Valve’s Doug Lombardi, Half-Life 2 will be passed on to publisher Vivendi for final mastering and duplication within days for it’s early August target. The official appearance will make store shelves sometime in mid to late September. [Half-Life News].

Links

Harry Potter in het klassiek Grieks. Fascinerend artikel over de vertaling, door de vertaler. [via Kottke]

Ook fascinerend, ook via Kottke: The Branding of Polaroid 1957-1977, weblog over de branding van Polaroid tussen 1957 en 1977, door de mens die de branding van Polaroid deed tussen 1957 en 1977. Groots. Ik geef het trouwens toe, ik ben verliefd op het design van de jaren 70. Ook toen dat nog geen mode was.

Ik heb er niet veel over geschreven alhier, maar ik volg het wel op de voet: Cassini-Huyghens. Pak nu dit beeld. Om bij weg te dromen: we zijn in de toekomst terechtgekomen, en ze zijn vergeten dat aan iedereen te zeggen.

Links

kimmy

Kimmy Gibler van Full House (euh, Andrea Barber, de actrice die haar speelde), heeft een kindje: ooooooo zo schattig.

Voor al uw ruisverwijdering, één adres: Neat Image

En op hetzelfde elan: voor al wie fotografeert en photoshop gebruikt, misschien niet meteen één adres, maar dan toch wel een heel erg uitstekend adres met voor elk wat wils: Photoshop for Photographers, met onder meer PTLens voor al uw barrel- en pincushion-correctie, en frames om film na te doen (not my bag, maar toch grappig):

35mm

Op de foto, trouwens: Jan in slaap in de maxi-cosi in de auto terwijl Sandra en Louis en Zelie in de GB boodschappen aan het doen waren.

Insekten in vlucht. Machtig schoon gefotografeerd. Het materiaal is helaas niet voor zomaar iedereen weggelegd.

Nog zo’n kerel. Gr.