Molasses

As in “my computer’s slower ‘n a mosquito swimmin’ in —”.

Het is mij verdorie beu verleed.

Pentium III-ik-weet-niet-wat, een harddisk met een paar gigabyte over, en 128 MB geheugen: als ik een beeld opendoe in Photoshop duurt het minuten, als ik verdorie een crop doe is het vijf inuten, zelfs zonder roteren, laat staan perspectief vervormen.

Ik ga alleen nog maar Firebird en Thunderbird open houden. En tot mijn computer upgegradet is: nog maar één beeld per dag op photo.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Hi,
    Jarengeleden had ik hetzelfde probleem… aleen kwam der nog bij dat ik weekelijks mijn HD terug moest formateren ….. alle weken vloeken en noem maar op…….. tot op een dag dat ik zie ” FOERT ” en ik kocht mij een APPLE MAC G5 …….. en nu heb ik al 7 jaar totaal geen problemen meer en…… Ja ik draai ook soms WINDOWS XP op mijn mac computer evenals office programmas
    Groetjes John.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.