Things ain’t getting better

Niet zo fijn.

Ik ben op 1 februari van een trap gevallen, pakweg een goeie drie maand in afgrijselijke pijnen doorgebracht (I kid you not), dan in mei-juni eigenlijk relatief snel relatief veel beter geworden, maar sinds pakweg begin juli is het er helemaal niet beter op geworden.

Bijna integendeel zelfs: ik heb nu meer pijn in mijn rug dan in pakweg juni. De kinesist zegt dat ik het al met al nog zeer goed doe, toch voor wat mij overkomen is (helve ruggengraat opengewerkt, rug vol metaal en zo), en dat ik alles doe wat ik moet doen qua houding en opheffen en dingen, maar toch: ‘t is niet echt fijn.

Er is ook nog een kleine zaak van sonderen voor number ones: de bedoeling is dat ik uiteindelijk ooit nog wel eens naar het toilet kan gaan zonder praktisch een halve meter buis te moeten inbrengen, en daar was ook wat beterschap in aan het komen, maar nu ook al meer dan een maand niet meer:

sonde stats

Dat die groene lijn daarboven blijft, is normaal. Maar die blauwe lijn zou naar helemaal beneden moeten gaan. En ze blijft al een hele tijd hangen waar ze nu is. Wat niet goed is.

Zucht.

Morgen afspraak maken met de neurochirurg en met de uroloog.

Zucht.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.